28. ledna 2015 • 19:51

Slavia v Německu porazila Aue 4:2. Škoda vstřelil dva góly

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie Praha porazili v Německu druholigové Aue 4:2. O branky vršovického klubu se výraznou měrou postaral Milan Škoda, který se dvakrát zapsal mezi střelce. O další dvě se postarali mladíci Hrubý s Proškem. Slavia tak zvládla i druhé středeční přátelské utkání. Odpoledne porazil tým složený z juniorů Vlašim 2:0.



Přípravné fotbalové utkání v Německu:

Erzgebirge Aue - Slavia Praha 2:4 (1:3)

Branky: 16. Diring, 63. Mugosa - 5. a 27. Milan Škoda, 34. R. Hrubý, 73. Prošek.
Sestava Slavie: Hrubeš (46. Rakovan) - Mikula, Latka (62. Fialka), Bílek, Dostál - Baéz (62. Piták), R. Hrubý (75. Červenka) - Prošek (86. Mihajlovič), Kenija (75. Nitrianský), Zmrhal - Milan Škoda. Trenér: Beránek.

MATCH OVERVIEW LEGACY

Informace připravujeme.

Zápas Aue - Slavia jsme sledovali ONLINE ZDE »

Slavia porazila Vlašim, hráli převážně fotbalisté juniorky

Fotbalová Slavia změnila kvůli marodce na poslední chvíli plány a do duelu s Vlašimí nasadila převážně hráče juniorského týmu. Ti byli doplnění pouzě pár fotbalisty A týmu. Přesto si domácí s druholigovým soupeřem poradili, po gólech Brože a Batky vyhráli 2:0. Radovat z čistého konta se mohl brankář Martin Berkovec.

Zápas Slavia - Vlašim jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vzhledem k početné marodce změnila Slavia na poslední chvíli plány. Do zápasu s Vlašimí zasáhli převážně hráči juniorky. První tým Slavie hraje na hřišti německého Aue (ONLINE 18:00).

Do zápasu ovšem určitě nenastoupí zranění či nemocní Simon Deli, Josef Bazal, Tomáš Mičola, Vukadin Vukadinovič a Dame Diop.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud