20. prosince 2014 • 20:22

Chuligáni na hokeji! Zápas Prostějova s Havířovem byl ukončen

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas mezi prvoligovým Prostějovem a Havířovem musel být předčasně ukončen. Důvodem byli hostující fanoušci, kteří zaházeli ledovou plochu pyrotechnikou a vnikli do sektoru domácích. Situaci uklidnili až těžkooděnci, zápas se přesto nedohrával.



Chuligáni nedělají výtžnosti jenom na fotbale. V sobotu dorazili také na prvoligový zápas mezi Prostějovem a Havířovem. Zápas probíhal v poklidu až do přestávky mezi druhou a třetí třetinou. Hosté v té době prohrávali 0:3, což fanoušci zřejmě neunesli. A začala mela!

Hrstka hostujících fanoušků vnikla mezi příznivce domácích Jestřábů, ti co v sektoru zůstali zaházeli ledovou plochu pyrotechnikou, další zase napadali místní ochranku. Zimní stadion byl během chvilky celý v dýmu, a tak byla otázka času, kdy se rozhodčí rozhodnou zápas ukončit úplně.

Na stadionu nakonec museli zasahovat těžkooděnci, kteří hostující sektor vyklidili. Sudí Pražák se však rozhodl zápas předčasně ukončit, pyrotechnika zřejmě poničila led a oprava by trvala delší dobu. Zda se zápas bude dohrávat nebo bude kontumován se teprve uvidí. Tučné pokutě se však Havířov ani Prostějov s největší pravděpodobností nevyhne.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud