Adam Sušovský
12. října 2016 • 19:40

Drsná dohra fotbalu, létaly pěsti. Pořadatelé zmlátili sparťany na hokeji

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když pár poblázněných fanoušků ztratí zbytek rozumu, kouká z toho pořádný malér. Fotbalový pohár v Českých Budějovicích měl dohru kousek dál na hokejovém stadionu. Skupinka pěti opilých fanoušků Sparty během prvoligového duelu Motoru proti Slavii roztáhla za kotlem hostů transparent a nechybělo moc, aby rozpoutali hromadnou bitku tribun. Pořadatelé zakročili drsným způsobem. Před zraky téměř vyprodané Budvar Areny je v mnohanásobné přesile začali mlátit pěstmi.



Provokatéři, blázni, šílenci… Dosaďte si, co chcete. Komentář není třeba. Fotbaloví fanoušci Sparty se nestihli vyřádit při pohárovém postupu svého týmu, a tak v Českých Budějovicích vyrazili provokovat zbytek na hokej. A nebyl to zrovna pěkný pohled.

Nechybělo moc, aby během prvoligového šlágru mezi Motorem a Slavii rozpoutali hromadnou bitku. Na konci první třetiny totiž přiopilí rowdies roztáhli za kotlem fanoušků hostů transparent a jen neskutečně rychlý manévr pořadatelské služby zabránil velkému maléru. Na malou skupinku sparťanů se totiž rozběhl rozbouřený dav z kotle domácích.

Z fotbalu na hokej! Fanoušci Sparty provokovali slávisty, pořadatelé je zbili
Video se připravuje ...

Fanoušci Motoru nakonec žlutou hráz pořadatelů překonat nedokázali, a tak došlo jen na slovní přestřelku. Jen u vulgarit ale nakonec nezůstalo. Stejně kontroverzní byla i následná reakce pořadatelské služby, která sparťanské výtržníky o přestávce vyváděla ze stadionu.

Pořadatelé se po pár minutách provokací na odcházející sparťany v mnohanásobné přesile vrhli a začali je naprosto bezdůvodně mlátit pěstmi po celém těle ve chvíli, kdy se situace zdála uklidněná. Na tento zásah se můžete podívat v přiloženém videu.

Sparťanští výtržníci byli nakonec po sérii několika ran vyvedeni ze stadionu, před kterým si je převzala policie.

Rozzuřený kotel Motoru se chtěl rvát. Pořadatelé fanoušky zastavili
Video se připravuje ...

Pořadatelé naběhli na sparťanské fanoušky
Pořadatelé naběhli na sparťanské fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud