18. listopadu 2013 • 09:52

Hokejista z KHL zešílel! V baru zbil spoluhráče, mlátil i doktory

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruský útočník Michail Anisin není úplně typickým hokejistou. Se svými 164 centimetry není zrovna běžným reprezentantem tohoto sportu. Moskevský rodák přesto díky svému střeleckému čuchu nikdy neměl problémy se prosadit, ve sbírce má dokonce i Gagarinův pohár. Teď si ale zadělal na pěkné problémy, v baru zbil spoluhráče a ten skončil v nemocnici. Tam poté sám Anisin, ve značně podroušeném stavu, napadl i lékaře a několik dalších lidí.



Svým vzrůstem zrovna respekt nebudí, ale kdo si to myslí, ten by nejspíš pětadvacetiletého střelce podcenil. Michail Anisin sice měří jen 164 centimetrů a váží 68 kilogramů, prát se ale umí. Aby ne, během své kariéry v KHL si zahrál například po boku bitkařů v Podolsku.

VIDEO: Bláznivé počínaní Anisina

Jeho sobotní barová aktivita ho ale připravila o místo v mužstvu Donbass Doněck. Podla agentury R-Sport prý nejproduktivnější hráč play off KHL z roku 2012 napadl spoluhráče Sergeje Varlamova a ten musel být dokonce hospitalizován s otřesem mozku.

Co zapříčinilo rvačku v Ufě se ještě neví, následující události by ale klidně mohly ukončit hokejistovu sportovní kariéru. Na záběrech serveru SovSport je vidět Anisin, údajně stále pod vlivem alkoholu, který se v nemocnici ohání po lékařích a ostatních lidech, stojících v jeho blízkosti.

Se svým svěřencem neměl slitování ani Andrei Nazarov, mimo jiné sám bývalý rváč a drobný hokejista v mužstvu okamžitě skončil.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud