23. října 2017 • 22:12

Kašpar v KHL zazářil proti Dynamu. Gólem k výhře pomohl i Mozík

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Lukáš Kašpar přispěl dvěma góly a jednou asistencí k vítězství Slovanu Bratislava v Kontinentální hokejové lize 4:2 nad Dynamem Moskva. Slovenský tým se výhry dočkal po sérii čtyř porážek, jednou přihrávkou k tomu přispěl i Michal Řepík.



Řepík přihrál Kašparovi na první branku v závěru druhé třetiny, po níž se Slovan ujal vedení 3:1. Hosté v poslední části ještě snížili, Kašpar ale necelé dvě minuty před koncem pojistil výhru trefou do prázdné branky.

Prosadil se i obránce Vojtěch Mozík z Podolsku, jenž pomohl brankou a asistencí Viťazu k plnému bodovému zisku po šesti porážkách v řadě. K výhře 4:0 nad Dinamem Minsk přispěl jednou přihrávkou i útočník Roman Horák. Mladoboleslavský odchovanec Mozík se po letním příchodu ze zámoří, kde si mimo jiné zahrál sedm zápasů v NHL za New Jersey Devils, trefil za Podolsk počtvrté.

Kontinentální hokejová liga:

Kunlun Red Star - Vladivostok 2:3 po sam. nájezdech, Jokerit Helsinky - Jaroslavl 3:4 (za hosty Nakládal 0+1), Čerepovec - Chanty-Mansijsk 2:0, Nižnij Novgorod - Omsk 1:2, CSKA Moskva - Petrohrad 2:5, Dinamo Riga - Novosibirsk 2:3 po sam. nájezdech, Spartak Moskva - Barys Astana 4:3 v prodl. (za domácí Radil 0+2), Viťaz Podolsk - Dinamo Minsk 4:0 (Mozík 1+1, Horák 0+1), Slovan Bratislava - Dynamo Moskva 4:2 (za domácí Kašpar 2+1, Řepík 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud