14. února 2012 • 10:37

VIDEO: Washington povolal gólmana z farmy, ten dostal gól z půlky

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hráči NHL našli nejnovější recept na brankáře Washingtonu. Proč zakládat nějaké útoky, obcházet obránce, tlačit se do brankoviště. Na gólmany Capitals stačí vystřelit z půlky hřiště. Od začátku února tak inkasovali rovnou tři.



Předminulý týden to byl nepozorný Neuvirth, minulý týden inkasoval nešťastně po teči Tomáš Vokoun. Česká brankářská jednička posledních let se do pondělního zápasu proti San Jose nemohla postavit kvůli nemoci a Michal Neuvirth odpočíval, jelikož chytal den předtím.

A tak si první start sezony připsal talentovaný Braden Holtby povolaný z AHL. První střela šla na dvaadvacetiletého brankáře až ve třinácté minutě, ale rovnou skončila v síti.

Obránce Sharks Dan Boyle vystřelil z poloviny hřiště, kotouč se lehce odrazil od Joe Pavelskiho a po zvláštní trajektorii skončil až za zády překvapeného brankáře.

"Vždycky když sledujete puk jak letí z takové dálky tak doufáte, že se stane něco bláznivého. A to se stalo," vyprávěl Pavelski, který ke gólu přišel celkem náhodou.

"Stejně mě to mrzí, trefilo mě to do lapačky a pak jí to přeskočilo," řekl Holtby. Ale hráči Washingtonu svého náhradního brankáře nevinili. Především útok Capitals se do příště musí více činit, všechny tři branky do sítě San Jose totiž vstřelili obránci.

Vstoupit do diskuse
4
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud