14. února 2012 • 14:45

Špaček dal gól v cirkusu. Tak jsem to trošku oslavil, smál se

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Je rád, že je pryč. Jaroslav Špaček se nebál říct, jak se věci mají a otevřeně vysvětlil, že s výměnou z Montrealu do Caroliny je spokojený. To vše jen pár dní před svým návratem do kanadské metropole v dresu Hurricanes. Zápas se hrál v pondělí a Špaček do sítě bývalého zaměstnavatele skóroval.



Montrealu se v letošní sezoně nedaří a v takové chvíli dokáže být angažmá v tradičním klubu pro hráče totálním peklem.

„Jsem vážně rád, že jsem z toho cirkusu pryč. Hokej je tam číslo jedna, lidi jsou na něj pyšní, to je paráda. Když se ale nedaří, je to špatné. Myslím, že se teď kluci bojí i vyjít na večeři. Jakmile nehrajete dobře, je tam blázinec.“

Presně takhle to Špaček, který byl v Montrealu oblíbený, řekl. A montrealská média se ho zastala.

"Špačkův humor a sarkasmus zůstal pořád stejný. Jeho připomínky o montrealském šílenství nebo cirkusu? Přesně takhle to v tomto klubu opravu vypadá, když se nedaří," napsal list Montreal Gazette.

A Špaček si dále se svým typickým humorem přisazuje. "Teď vyhráli Canadiens čtyři zápasy v řadě, to je každý v Montrealu fanda. Už si tam určitě měří prsty, aby si mohli nasadit prsteny pro vítěze Poháru," culí se Špaček.

Jaroslav Špaček během rozhovoru pro Sport
Video se připravuje ...


Ale nezapomíná své bývalé působiště také pochválit. "Ale teď vážně, když se tam vyhrává, je tam nejlepší atmosféra na světě. A to přesně nechci zažít, až se tam s Carolinou vrátím," vyprávěl Špaček před zápasem.

V pondělním utkání nakonec český veterán přidal druhý úspěšný zásah sezony, když si v přesilové hře sjel od modré čáry a zakončil parádní pas od mladíčka Skinnera. A pak se radoval jako malý.

"Neskóruju moc často, takže jsem to musel trochu oslavit. Ještě k tomu když jsem se trefil tady, mám fakt radost," zářil po vyhraném zápase Špaček.

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud