11. července 2014 • 09:43

Tak tohle umí Vrána! Mladík předvedl Washingtonu nájezd snů

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Musíte se ukázat, zaujmout. Na kempech nováčků v NHL se o tohle snaží všichni, touží upozornit na své schopnosti. Podívejte se, jakým způsobem se předvedl Jakub Vrána. Český hokejový forvard, kterého draftoval Washington, se zaskvěl parádním samostatným nájezdem. A zámoří si říká: Ahaaaa!



Vybrali si ho v prvním kole jako třináctku draftu. Ve vizitce má stříbrnou medaili z letošního šampionátu osmnáctiletých, na kterém byl zároveň nejlepším střelcem. Jakub Vrána je zkrátka talent, se kterým se dá pracovat.

Jenže skauti na něj psali i trochu negativní posudky. Prý není zrovna aktivní v práci v obraně, prý je poněkud sobecký. Tudíž byli ve Washingtonu hodně zvědaví na to, co tenhle osmnáctiletý klučík předvede na kempu pro mladé naděje.

VIDEO: Gól Vrány v čase 1:01

A on vytáhl nájezdovou fintu, kterou oceníte buď hlasitým výkřikem uznání, nebo vás uvede do němého úžasu. Je jasné, že produkt letňanského hokeje má extra šikovné ruce. Nešťastník gólman, s tímhle těžko mohl něco dělat...

Mimochodem, připomeňte si, jak Vrána po svém uvedení na scénu NHL hovořil s Alexandrem Ovečkinem, hlavní postavou klubu z hlavního města USA. Už brzy by si s ním rád promluvil naživo. V jedné kabině.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud