23. listopadu 2015 • 22:55

Pavelec bude Winnipegu chybět do ledna. STOP vystavilo koleno

Autor: tps
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zhruba šest až deset týdnů bude jen divákem. Nejspíše až někdy v polovině ledna se vrátí brankář Ondřej Pavelec do sestavy Winnipegu. Z nedělního utkání proti Arizoně má totiž poraněné koleno, což v pondělí večer oznámil kouč Paul Maurice. Klub už Pavelce umístil na listinu zraněných hráčů.

 



V posledním zápase odchytal 28letý český gólman jen dvě třetiny, poté přepustil své místo v brance kolegovi Michaelu Hutchinsonovi. Důvodem bylo zranění, které utrpěl po srážce s kapitánem Coyotes Shanem Doanem. Po dvou třetinách byl stav vyrovnaný 2:2, Hutchinson pak už neinkasoval a Jets nakonec vyhráli 3:2.

VIDEO: Podívejte se na újmu Ondřeje Pavelce


V sezoně se oba v brance Winnipegu zatím pravidelně točili, Pavelec nastoupil do 15 zápasů (úspěšnost zákroků 90,6 %), Hutchinson měl o pět startů méně (91,5 %). Nyní budou výsledky týmu stát na druhém jmenovaném, záda mu bude krýt Connor Hellebuyck, jenž byl povolán z farmy v Manitobě.

„Na mé přípravě se tím nic nemění. V každém zápase, když dostanu šanci, chci pomoci týmu vyhrát. To je jediná věc, kterou se budu snažit dělat i teď,“ řekl Hutchinson.

Michael Hutchinson se stane jasnou týmovou jedničkou
Michael Hutchinson se stane jasnou týmovou jedničkou

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud