15. května 2014 • 16:14

Suché jídlo, čaj. To nejhorší je snad už za mnou, doufá Hertl

Autor: iSport.cz, jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od soupeřů na ledě vědí, co očekávat. Nebo alespoň tuší. Se střevními obtížemi, které je od středy na hokejovém MS v Minsku souží, ale Češi rozhodně nepočítali. "Žaludek se mi už naštěstí trošku zklidnil," pochvaloval si Tomáš Hertl, české útočné eso, na kterém se viróza také podepsala.



Do vítězného duelu s Italy sice Hertl nastoupil, k ideálu ale měl jeho výkon daleko. „Když jsem ho viděl, jak vypadal při střídání, až mi ho bylo líto,“ glosoval trenér Růžička po vydřené výhře 2:0.

O den později už se ale Hertlův stav zlepšil. "To nejhorší snad už mám za sebou. Už se mi to trošku uvolnilo, ale žaludek dál zůstává podrážděný," prozradil autor dvou tref na turnaji. "Dneska ještě budu ležet, ale zítra už bych měl být v pohodě," ulevil fanouškům Hertl.

Další zápas čeká český tým až v sobotu, kdy se utkají s Dány. Času na uzdravení mají Hertl i další virózou stižení dostatek.

Tomáš Hertl může být spokojen, střevní viróza ustupuje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud