15. prosince 2017 • 21:00

Slováci vyhodili z týmu Draveckého z Třince. Porušil životosprávu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na posledním mistrovství světa byl slovenským kapitánem, na olympijských hrách ale bude s největší pravděpodobností chybět. Slovenská reprezentace se rozhodla během přípravného turnaje v Norsku vyřadit z týmu Vladimíra Draveckého. Důvod? Útočník Třince prý porušil životosprávu.



Slovensko se na blížící se olympijské hry v jihokorejském Pchjongčchangu připravuje na turnaji MECA Hockey Games v Hamaru. Třinecký útočník Vladimír Dravecký doplnil výpravu kvůli zápasu Ligy mistrů až přímo v Norsku, k žádnému zápasu však nenastoupil.

Vedení týmu, který má za sebou na turnaji již dva zápasy (s Francií Slováci vyhráli 4:2, s Ruskem padli 2:3 po prodloužení), se posléze rozhodlo dvaatřicetiletého útočníka poslat předčasně domů.

Třinec - Mountfield HK: Čekání na gól pokračuje, Rybár perfektně vychytal Draveckého
Video se připravuje ...

„Reprezentace je v poslední fázi přípravy na olympijské hry a tým se musí plně soustředit na turnaj. Pro nás je to uzavřené a víc bychom se k této citlivé věci nechtěli vyjadřovat,“ uvedl pro hockeyslovakia.sk mluvčí slovenské reprezentace Peter Jánošík.

Dravecký si v této sezoně v třineckém dresu připsal 29 zápasů (včetně Ligy mistrů), během kterých vstřelil tři branky. Za slovenskou reprezentaci má už celkem 73 startů a 14 gólů, národní dres oblékl naposledy v květnu během mistrovství světa, kde plnil roli kapitána.

Slovensko na turnaji v norském Hamaru čeká ještě jeden zápas, v sobotu nastoupí proti domácímu Norsku. Poté je už čekají olympijské hry, kde se ve skupině B utkají s Ruskem, USA a Slovinskem.

Program olympiády: Hokej na ZOH 2018 »

Vstoupit do diskuse
0

MS hokej 2024 ONLINE - Mistrovství světa v ledním hokeji

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v ledním hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * Hokejové brusle na Heureka.cz

Aktuální zápasy
Články odjinud