30. srpna 2011 • 12:35

Jsme Rytíři, pojmenoval Jágr své Kladno v cestě za slávou

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

NOVÉ LOGO KLUBU - Je to odtajněné. Kladenský klub vstoupí do nové hokejové sezony s názvem Rytíři Kladno! Jako Rytíře tedy nově oslovujte kladenské hráče. Klub, jenž pod vedením Jaromíra Jágra prochází revolucí, poprvé veřejnosti ukázal název i logo na dnešní tiskové konferenci.



„Název a logo otevírá novou kapitolu úspěšného hokeje v Kladně,“ říká k tomu sám Jágr, většinový vlastník klubu. Nový název má podle klubu podtrhovat hodnoty klubu – odhodlání, fair play, soudržnost – a týmový duch.

„Rytíř je statečný, čestný, nikdy se nevzdává, respektuje ostatní, nezná já, ale vždy my. A hraje fair. Chceme, aby se takhle prezentoval celý náš klub i hráči,“ řekl k tomu Jágr, který měl čas i zavtipkovat.

„Jsem překvapený, kolik je tady lidí. Že tolik novinářů přišlo na tiskovku týmu, který byl v posledních letech jeden z nejhorších v lize. Jsem zvědavý, kolik vás přijde, až za rok vyhrajeme titul!“ usmíval se.

Sazka, jejíž hlavní mediální tváří se Jágr stal, je generálním partnerem klubu, ale přímo do názvu se nedostala. Ani na logo. Jméno loterijní společnosti zabírá ale významné místo na dresu.

Jágr, jenž se chystá na nové angažmá ve Philadelphii, doufá, že má před sebou klub úspěšný ročník. „Můžu zaručit, že hráči budou makat od první do poslední minuty. A lidé mají pořád hokej na Kladně rádi, takže doufám, že si fanoušci cestu na stadion najdou,“ věří majitel.

„Na sezonu už se těším, věřím, že lidi nezklameme. Očekávání jsou velká,“ přiznává i kapitán Pavel Patera.

Vedení klubu, kde bylo představeno nové logo klubu.
Vedení klubu, kde bylo představeno nové logo klubu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
8
Finále
Články odjinud


Články odjinud