23. listopadu 2012 • 23:00

Bednář se uvedl gólem: Bude to lepší, slibuje útočník Slavie

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Jaroslav Bednář po více než třech letech oblékl dres extraligové Slavie a ve svém prvním zápase se uvedl gólem. Šestatřicetiletý hráč pomohl Pražanům k výhře 5:1 na ledě Chomutova.



Bednář se do Slavie vrátil poté, co předčasně ukončil své angažmá v Luganu. A do hry měl velkou chuť, v poslední době totiž v sestavě švýcarského klubu chyběl.

"Tušil jsem, že prvních dvacet minut to nebude moc o nohách, pak se to postupně trošku rozjelo. Vláďa (Růžička) mě tam docela hodně dával, i na oslabení, takže ta únava trošku povolila. I já jsem se rozdýchal," řekl Bednář po zápase.

"Celkově jsem docela spokojený. Samozřejmě, že do budoucna to bude lepší. Důležité je, že jsme dnes vyhráli," podotkl.

Stříbrný medailista z mistrovství světa 2006 otevřel skóre dvanáct sekund před koncem první třetiny, kdy se prosadil přes obránce Milana Jurčinu.

"Celou dobu jsem to chtěl tlačit Kubovi Sklenářovi, ale jejich obránce je tak velký, že to nešlo propíchnout. Viděl jsem, že on se tam položil, šel jsem do kličky, do bekhendu, a tam to byl už vabank," popsal svoji gólovou akci.

"Viděl jsem, že gólman byl dole a zalezlý v bráně. Jo to trochu moje specialitka, pod vyrážečku to píchat bekhendem. Jsem za to rád, bylo to obrovský povzbuzení," usmíval se.

Slavia měla zápas v Chomutově jasně pod kontrolou a nakonec nováčka porazila i podruhé v sezoně. Navíc si připsala třetí výhru za sebou.

"Můžeme říct, že jsme lépe bruslili. Nedostali žádný prostor, po naší ztrátě jsme je presovali a tím pádem jsme se dostali do šancí a současně jsme je nutili dělat fauly. Jsem rád, že jsme hráli dobře, nebylo to vítězství o prsa, ale vyhráli jsme zaslouženě," pochvaloval si Bednář.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud