18. ledna 2015 • 20:55

Liberec porazil Liberec. Proti Boleslavi si dal hned tři vlastní góly!

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sousedské vztahy upevněny, Mladá Boleslav a Liberec k sobě mají zase o něco blíže. Minimálně v tabulce Tipsport Extraligy tedy rozhodně. Středočeši nad svým rivalem včera brali výhru 3:1, poražení si všechny branky dali sami.



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 1. • 17:30
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
3:1
ONLINE
18. ledna
17:30
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
Góly

Domácí: 23:41. Musil, 43:19. Pabiška, 49:52. Musil

Hosté: 27:20. Bartek

Sestavy

Domácí: Růžička M. (Rittich) – Hruška, Ovčačík, Kočí, Trončinský, Robar, Stříteský, Trška – Lenc, Broš, Klimenta – Mikulík, Výborný, Bárta – Musil, Kašpařík, Pabiška – Volf, Vrbata, Rys

Hosté: Lašák (Schwarz) – Výtisk, Kajínek, Derner, Gřegořek, Voráček, Vitásek – Radivojevič, Vampola, Balaštík – Bulík, Filippi, Bakoš – Vlach, Jelínek, Bartek – Víšek, Urban

Rozhodčí

Pešina, Wagner – Frodl, Charvát

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

3 920 diváků

Velké střelecké šance zůstaly nevyužity, tak to Pavel Musil zařídil jinak. Pomohl si odrazy od těl svých protihráčů a vytěžil z toho dva zářezy. Poprvé od zadního mantinelu trefil nohu Jána Lašáka, podruhé odrazil puk do sítě o obránce Petra Gřegořka.

„Brankář jim chytal výborně, ale ani on nemůže být nesmrtelný a nějaká střela se vždycky ujme. A bohužel i takové góly, jako byly ty moje, se počítají. Tedy vlastně pro mě naštěstí,“ smál se dvaadvacetiletý útočník po zápase.

I vítězný zásah Lukáše Pabišky padl po teči zadáka hostí. Prostě smůla. „Něco podobného jsem snad ještě nezažil. Dobře, jeden, možná dva vlastence. Ale tři? To je opravdu hodně,“ nevěřil Lašák vlastní smůle. „Ten první byl moje chyba, ty další už náhoda,“ věděl.

SESTŘIH: 39. kola extraligy, Boleslav - Liberec 3:1
Video se připravuje ...

Jeho soubor v roce 2015 poprvé nebodoval, skončila jeho šest zápasů dlouhá plodná šňůra. „Je to škoda, ale měli jsme moc vyloučených. Na to si musíme příště dát daleko větší pozor,“ určil příčinu nezdaru slovenský matador. Celkem inkasovali Bílí Tygři 22 trestných minut.

Vítězné kolečko před rozjásaným publikem si tak mohli užívat svěřenci trenérů Františka Výborného a Mariana Jelínka. Pořád se drží v kontaktu s desítkou (4 body), znovu utekli Slavii a navíc se mohou těšit na svačinku v kabině. „Máme v týmu asi šest kluků, co Libercem prošli, takže vždycky něco vypíšou,“ ujistil Musil, hrdina večera.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud