17. února 2016 • 21:43

Klepiš hrál s mřížkou a modřinami! Při tréninku dostal pukem

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před reprezentační pauzou nehrál kvůli nemoci, po ní se vrátil s celoobličejovým krytem. I s ním však mladoboleslavský Jakub Klepiš zazářil proti Karlovým Varům, vstřelil gól a přidal dvě asistence. I tak jeho tým padl 4:5 po nájezdech. „Ty góly a asistence bych vyměnil za vítězství,“ říkal.



Na zápas se už těšil. Klepiš kvůli nemoci a reprezentační pauze nehrál přes dva týdny. Během jednoho z tréninků však dostal pukem do obličeje. Jeho obličej zabarvily modřiny a ‚zkrášlily‘ stehy. „Byla to nechtěná událost,“ přiznal. Mřížka mu ale při zápase nedělala problém. „Viděl jsem v pohodě, jen se mi hůř dýchalo,“ popsal.

SESTŘIH: 45. kolo extraligy, BK Mladá Boleslav - HC Energie Karlovy Vary 4:5 sn
Video se připravuje ...

Jedním ze zlomu utkání podle něj byla neproměněná sedmdesát vteřin dlouhá přesilovka pěti proti třem. „Sehráli jsme ji blbě, to víme všichni, co jsme byli na ledě,“ uznal. „Přitom do zápasu jsme vstoupili dobře, ale to bylo tak všechno. Pak jsme přestali hrát,“ dodal.

Mladá Boleslav tak v boji o šestku ztratila, i když Olomouc také padla. „Osobně se ale nekoukám na tabulku. Jde mi o to, abychom šli do každého zápasu s tím, že ho vyhrajeme,“ uzavřel Klepiš.

Jakub Klepiš hrál proti Varům s mřížkou
Jakub Klepiš hrál proti Varům s mřížkou

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud