19. dubna 2017 • 04:40

Slavné fanynky na finále: Koukalová se smála přes prohru, Šafářová slavila

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Extraligové finále si nenechaly ujít ani slavné sportovkyně z jiných odvětví. Brněnská rodačka a tenistka Lucie Šafářová fandila domácí Kometě, hostům v ochozech pak držela palce biatlonistka Gabriela Koukalová s manželem. Z výhry se však mohla radovat jen jedna. "Zatím, co jsem pokaždé byla na Kometě, tak vyhrála," říkala před zápasem Šafářová a nemýlila se. Brno dokázalo vyhrát 3:0 a vybojovat vytoužený mečbol.



Jedna slavila, druhá musela skousnout porážku. Třetí vzájemné finálové utkání mezi brněnskou Kometou a Libercem navštívily Lucie Šafářová a Gabriela Koukalová . Nejlepší česká biatlonistka za doprovodu manžela Petra Koukala musela přihlížet porážce Bílých Tygrů, jejichž je jako rodačka z Jablonce dlouholetou fanynkou.

To tenistka Šafářová odcházela ze stadionu v euforické náladě. Kometa vyhrála v letošním finále potřetí a má titulový mečbol. "Je to velký úspěch a doufám, že se jim konečně po nějakých 59 letech (po 51 letech, pozn.red.) podaří získat titul," svěřila se vysmátá tenistka.

Křičím, když padne gól, hlásí fanynka brněnské Komety Šafářová
Video se připravuje ...

A byla nadšená také z atmosféry, kterou vytvořili domácí fanoušci. "Jsou velmi hluční. Myslím si, že jsou především velkou oporou týmu a o tom to je. Atmosféra tady v hale je opravdu úžasná," chválila diváky. A jak ona sama fandí? "Občas zakřičím, třeba když padne gól, ale jinak jsem spíš klidnější," smála se.

Slavit titul se svými favority bude moci Šafářová už dnes. Brněnská Kometa vede ve finále 3:0 na zápasy a k vytouženému poháru jí stačí už jediná výhra. Čtvrté utkání se hraje dnes od 17:20 v brněnské DRFG Areně a sledovat ho můžete ONLINE na iSport.cz.

Kometa Brno - Liberec: Je hotovo! Martin Zaťovič trefil prázdnou bránu, 3:0
Video se připravuje ...

Kometa Brno - Liberec: Radost v Brně! Domácí jsou jedno vítězství od titulu
Video se připravuje ...

V Brně žijí hokejem! Takhle se fandí na Zelném trhu
Video se připravuje ...

Brněnská fanynka tenistka Lucie Šafářová
Brněnská fanynka tenistka Lucie Šafářová

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud