Michal Koštuřík
21. července 2017 • 14:25

"Bomba" pro Zlín? Má přijít třinecký Kreps, co hrál i v NHL

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velká „bomba“, kterou fanouškům slíbil generální manažer Zlína Martin Hosták? Asi má na mysli chystaný příchod centra Kamila Krepse (32), se kterým po minulé sezoně (46 zápasů, 24 bodů (9+15) přestal počítat Třinec. Se zkušeným útočníkem podle důvěryhodných zdrojů Sportu finišují jednání o podobě smlouvy.



Možná se Kreps s minulostí v NHL objeví už v pondělí při prvním tréninku týmu Aukro Berani na ledě. Zlín ho láká hlavně pro to, že s ním počítá do pozice prvního centra. Klíčové místo se uvolnilo odchodem reprezentanta Petra Holíka do ruského Čerepovce a nikdo podobný na skladě není.

Navíc není vůbec jisté setrvání Filipa Chytila, jenž se po draftu zúčastní předsezonního kempu NY Rangers a možná už v zámoří zůstane. „V pondělí bude co diskutovat a řešit. Jedno zajímavé jméno máme a na druhém se pracuje. Doufám, že se vše povede dotáhnout do úspěšného konce. Byla by to velká sportovní bomba,“ prohlásil GM Hosták při čtvrteční tiskovce u příležitosti představení nového mecenáše klubu – firmy Aukro. Ta ročně investuje do hokeje čtyři miliony korun.

První jistou posilou je reprezentační obránce z Lotyšska. Ve Zlíně už má zamluvené ubytování a pozítří vyjede s týmem na led. Do sousedního Vsetína uvolnil klub mladé útočníky Karafiáta a Gaga. Na zkoušku dorazí podle zdrojů Sportu mimo jiné slovenský útočník Marek Zagrapan (30), jenž naposledy působil v Popradu a ve Zlíně hrával v juniorských kategoriích.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud