9. srpna 2017 • 14:23

Zúčastněte se fotbalového turnaje Tango League v Praze

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Turnaj adidas Tango League se díky partnerství se společností A3 SPORT bude poprvé konat v České republice, a to v sobotu 12. srpna na Smíchovské náplavce. Týmy se utkají ve formátu zápasů 4 proti 4 včetně oficiální české komunity Tango Squad. Patronem akce je ikona Juventusu Turín Pavel Nedvěd. Pro diváky je navíc připraven bohatý doprovodný program.



Unikátní koncept streetfotbalového turnaje adidas Tango League vznikl na začátku roku 2016 a postupně se úspěšně rozšířil do celého světa. Umožňuje hráčům ukázat dovednosti v zápasech 4 proti 4 na malém hřišti se speciálním umělým povrchem o rozměrech 20x10 metrů. Pro první tři týmy jsou připraveny věcné ceny od společnosti adidas, vítěz turnaje navíc získá unikátní trofej Tango League a možnost reprezentovat Českou republiku na turnaji ve Varšavě.

Kromě týmové soutěže se Tango League zaměřuje i na individuální um a v rámci každého turnaje je zvolen MVP hráč (Most Valuable Player - nejplatnější hráč), jehož technika s míčem je nejlepší a nejkreativnější. Na něj pak čeká speciální cena v podobě tří párů špičkových kopaček na všechny tři povrchy.

Video se připravuje ...

“Věříme, že fotbal nepatří pouze na stadiony a čerstvě posekaný pažit, a proto ho skrz Tango League přinášíme přímo do ulic velkých měst po celém světě. Díky tomu mohou fotbalisté hrát na místech a způsoby jako nikdy předtím. Těší nás, že se nám podařilo tento projekt rozšířit i na Prahu a těšíme se v sobotu na všechny hráče i diváky!” doplnil Lukáš Rolf z adidasu.

"Myslím, že je to skvělá šance pro české kluky ukázat, co v nich je. Malý fotbal má u nás navíc velkou tradici, proto si myslím, že účastníci předvedou nejen skvělou techniku s míčem, ale že zápasy budou zajímavé i takticky,"uvedl Pavel Nedvěd, patron akce. "Především to ale bude velká zábava a o to jde ve fotbale především," dodal.

Pražského turnaje se může zúčastnit každý ve věku 15 až 25 let. Stačí, aby kdokoli ze zájemců sestavil tým o nejméně 7 členech a přihlásil jej na odkazu tango.a3sport.cz. Zápasy v základní skupině mají dva poločasy trvající tři minuty, v play off se délka poločasu zvyšuje na 4 minuty. Finálový zápas je nejdelší, hraje se na 2x 5 minut.

Tréninkové hřiště a doprovodný program

Pro turnaj budou na náplavce k dispozici 2 hrací hřiště a jedno tréninkové, kde si budou moci diváci i hráči vyzkoušet nejnovější fotbalovou obuv značky adidas, změřit rychlost kopu, zakličkovat mezi překážkami a předvést své umění s míčem. Dále bude pro diváky připravena SONY Playstation zóna, kde bude k dispozici několik konzolí s hrou FIFA. Večer se navíc bude konat koncert rappera Suverena. Celou akci bude uvádět dvojice moderátorů Nasty a Honza Bartulík.

Systém registrace

Adidas Tango League propojuje intenzivní tempo a technické finesy pouličního fotbalu s moderním prostředím sociálních sítí. Proto se každý hráč, který se chce Tango League zúčastnit, musí zaregistrovat a přihlásit pomocí Instagramu nebo Twitteru. Kamarádům, které chce mít v týmu, pošle následně pozvánku s unikátním kódem.  Úkolem všech hráčů před turnajem je být na Instagramu a sociálních sítích co nejaktivnější a nejkreativnější. Z registrovaných týmů budou totiž vybrány ty, které jsou na sociálních sítích nejlepší.

Přihlásit se je možné na tango.a3sport.cz.

 

Články odjinud


Články odjinud