30. prosince 2013 • 18:56

Hokejový Hradec Králové prodloužil smlouvy s Šimánkem a Vydareným

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Vedení hokejistů Hradce Králové prodloužilo kontrakty s útočníkem a zároveň kapitánem týmu Jiřím Šimánkem a s obráncem Reném Vydareným. Oba mají nově hájit barvy Východočechů minimálně do dubna 2016. Divákům to před dnešním utkáním 34. kola extraligy proti Kometě Brno sdělil předseda představenstva Miroslav Schön.


Oběma hráčům se stejně jako celému týmu Mountfieldu, jenž se usadil na druhé příčce tabulky za suverénem ligy Spartou, po přesunu z Českých Budějovic daří. Pětatřicetiletý Šimánek nasbíral v dosud odehraných 33 zápasech stejný počet bodů díky 19 gólům a 14 nahrávkám, což z něho dělá nejproduktivnějšího hráče klubu. O tři roky mladší Slovák Vydarený je se 16 body (4+12) z téhož počtu utkání jeho nejproduktivnějším zadákem.

"Jsme velmi rádi, že se nám podařilo podepsat smlouvu s oběma hráči, kteří jsou platní pro naše A-mužstvo. Jiří Šimánek potvrdil roli lídra, je skvělým kapitánem a vůdčí osobností, což se potvrdilo i nominací do národního mužstva. René Vydarený je pak velmi zkušený obránce, jenž tráví na ledě nejvíce času z našich obránců," uvedl na klubovém webu generální manažer klubu Aleš Kmoníček.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud