22. srpna 2014 • 10:20

Hokejista Skuhravý se vrací do Karlových Varů, zatím na výpomoc

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový útočník Václav Skuhravý se vrací do extraligových Karlových Varů. Dlouholetý kapitán Západočechů, který Energii pomohl v roce 2009 k zisku mistrovského titulu, se s klubem dohodl na dvouměsíční smlouvě. V týmu by měl nahradit zraněného Tomáše Rohana, jenž bude přibližně dva měsíce mimo hru.


"Nechtěli jsme dále oslabovat tým juniorů, ze kterého už tak A-tým odčerpal mnoho hráčů. Rozhodli jsme se pro řešení, které je pro klub v první řadě finančně velmi přijatelné a v druhé řadě splní účel doplnění sestavy o hráče, který svými zkušenostmi a dostatečnou kvalitou může týmu pomoci," uvedl generální manažer Miroslav Vaněk na klubovém webu.

Pětatřicetiletý Skuhravý působil v Karlových Varech v letech 2002 až 2013, minulou sezonu odehrál v prvoligových Českých Budějovicích a krátce vypomáhal i Litvínovu v nejvyšší soutěži. "Podepíše smlouvu na dva měsíce a po návratu Tomáše Rohana a dle vývoje začátku soutěže budeme situaci dále řešit," doplnil Vaněk na adresu urostlého středního útočníka, jenž v extralize odehrál více než 700 zápasů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud