23. září 2014 • 15:37

Fotbalový reprezentant Šural prodloužil smlouvu s Libercem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalový Liberec si pojistil služby reprezentanta Josefa Šurala. Čtyřiadvacetiletý útočník a nejlepší týmový střelec v aktuálním ligovém ročníku prodloužil se Slovanem smlouvu o další dva roky, stávající kontrakt mu měl vypršet po konci sezony.


"Osobně považuju Pepu za jednoho z našich nejlepších hráčů, dokonce si myslím, že je to momentálně nejlepší útočník ligy. Je v ideálním věku, má dost zkušeností a zároveň je dostatečně perspektivní, aby si svými výkony řekl o reprezentační dres a zajímavé zahraniční angažmá," řekl pro internetové stránky libereckého klubu sportovní ředitel Jan Nezmar.

"Věřím, že nová smlouva mu dodá klid na práci, kterou už teď odváděl skvěle. Slovan zase podpisem smlouvy získal čas, aby se na jeho případný odchod mohl připravit a aby ten odchod byl spojen s finanční kompenzací, která odpovídá jeho kvalitám," dodal Nezmar.

Šural se s pěti vstřelenými brankami dělí o třetí místo v tabulce ligových kanonýrů. Výborné podzimní výkony mu na začátku září vynesly pozvánku do reprezentace před zápasy s USA a Nizozemskem. V národním týmu debutoval vloni v listopadu. Poslední ligové kolo proti Brnu, kde dříve působil, vynechal kvůli nemoci.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud