1. listopadu 2014 • 10:45

Triumf baseballistů slavily v San Franciscu statisíce lidí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Statisícové davy fanoušků oslavily v pátek s baseballisty San Francisca triumf ve Světové sérii. Náladu při tradiční vítězné jízdě nových šampionů v otevřeném autobusu v ulicích kalifornské metropole nepokazil ani déšť, mnozí příznivci přišli pozdravit baseballové hrdiny v halloweenských kostýmech. Oproti předminulé noci po rozhodujícím finále proti Kansasu City se slavnost obešla bez násilností.


"Tohle je nejlepší okamžik našich životů, našich baseballových kariér. Víc si nelze přát," rozplýval se před fanoušky Madison Bumgarner, majitel ocenění pro nejužitečnějšího hráče finálové série.

Přehlídku si nenechali ujít ani legendární hráči klubu jako Juan Marichal či Willie Mays a také rekordman MLB v počtu homerunů Barry Bonds, usazený s širokým úsměvem v kabrioletu pod deštníkem.

Giants vyhráli finále Major League Baseball 4:3 na zápasy a prestižní soutěž opanovali potřetí za uplynulých pět let. Po posledním zápase na hřišti soupeře propukly v San Franciscu mohutné oslavy, ale také násilnosti, které měly za následek několik zraněných osob včetně policistů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud