17. listopadu 2014 • 21:47

Mistrovské Vítkovice porazily v repríze finále lídra Střešovice

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Tatranu Střešovice podlehli v 10. kole extraligy v repríze letošního superfinále na hřišti mistrovských Vítkovic 5:6 po samostatných nájezdech a utrpěli vůbec první ztrátu v sezoně. Náskok Tatranu v čele tabulky před druhou Mladou Boleslaví, která doma rozdrtila Pardubice 10:3, se snížil na pět bodů. Třetí Vítkovice mají o bod méně.


Střešovice v zápase plném zvratů otočily stav z 2:4 na 5:4, když se v 57. minutě podruhé trefil Marek Vávra, ale za 28 sekund vyrovnal Marek Matejčík a v rozstřelu rozhodl Lukáš Hájek. "Sahali jsme po třech bodech, nicméně vzhledem k průběhu je bod dobrý," řekl trenér Střešovic Jiří Jakoubek webu České florbalové unie.

"Oba týmy předvedly výkony na vysoké úrovni a byla spousta šancí po konstruktivních postupných útocích, což mě těší. Všechny tři třetiny byly vyrovnané, ofenzivní a bojovné," prohlásil kouč Vítkovic Michal Deus.

V dresu Bulldogs Brno se při výhře 11:6 v Liberci zaskvěl pěti body za tři branky a dvě asistence Jiří Koutný. O vítězství Chodova nad FBC Ostrava 7:4 se postaral čtyřmi góly David Bouša.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud