29. prosince 2014 • 11:16

Fotbalisty Brna posílil Zoubele a slovenský útočník Serečin

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Zbrojovka Brno získala první posily pro jarní boj o záchranu ve fotbalové lize. Z Jablonce přišel záložník Lukáš Zoubele a z Banancu Jerevan slovenský útočník Filip Serečin. Vedení čtrnáctého celku tabulky o tom informovalo na klubovém webu.


Devětadvacetiletý Zoubele na podzim nehrál kvůli zranění kolena. "Měsíc a půl už trénuje, měl by být v pořádku, ale jsme domluveni, že u nás projde jakousi zatěžkávací zkouškou," řekl sportovní ředitel Brna Zdeněk Kudela na adresu někdejšího hráče Kladna a Teplic, který v nejvyšší soutěži odehrál 132 zápasů.

Pětadvacetiletý Serečin před působením v Arménii nastupoval za Košice, Michalovce a Ružomberok. "Má za sebou trochu nešťastné období, v Ružomberoku nedostával mnoho příležitostí, poté působil v Jerevanu. S oběma hráči jsme předběžně domluveni na přestup," uvedl Kudela.

Podle něj Zbrojovka, kterou od sestupového pásma dělí jediný bod, ještě jedná s dvojicí zkušených hráčů. První tým posílí také navrátilec z hostování v druholigovém Mostě Muamer Avdič a z juniorky přijde další obránce Jakub Šural.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud