26. ledna 2015 • 14:36

Olomoucký stoper Škerle bude na jaře hostovat v Bohemians 1905

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Olomoucký fotbalový stoper Aleš Škerle definitivně posílí Bohemians Praha 1905. Dvaatřicetiletý bývalý kapitán Sigmy bude ve Vršovicích na půlročním hostování s opcí. Hanácký klub to oznámil na svém webu.


Dlouholetá olomoucká opora Škerle se k třináctému celku prvoligového podzimu připojila už v závěru minulého týdne a za "Klokany" odehrála i finálový turnaj Tipsport ligy v Brozanech. Dnes kluby oznámily definitivní dohodu.

Škerle se tak po letním sestupu Sigmy a půlroce v druhé nejvyšší soutěži vrací do první ligy, v níž má odehráno 231 zápasů. Se současným koučem Pražanů Romanem Pivarníkem se zná z dřívějšího působení na Hané.

"Jednání proběhlo rychle. Kontaktoval mě pan Pivarník, jestli bych nechtěl do Bohemky. Já neváhal a jen mu řekl, v kolik a kam mám přijet," uvedl Škerle. "Určitě tomu napomohlo, že se s trenérem známe a že už jsem pod ním hrál," dodal.

Bohemians by měl pomoci vyřešit problém s nedostatkem stoperů. Po podzimu odešel zkušený Erich Brabec, navíc se dlouhodobě zranili Daniel Krch s Martinem Csehem a nemoc trápí Michala Šmída. Bohemians proto zkouší i dva cizince Mikka Reintama a Sašu Novakoviče.

"Zkouší se noví kluci, i já jsem tu nový, takže bude třeba se sehrát, ale na to bude čas teď na soustředění," míní Škerle. "Mluvit a řídit bych to měl asi já, tak doufám, že to bude klapat a bude se nám dařit," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud