16. ledna 2017 • 12:42

Hokejisty prvoligového Přerova bude nově trénovat Přecechtěl

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisty prvoligového Přerova bude nově trénovat Kamil Přecechtěl, dosavadní hlavní kouč Petr Dočkal bude jeho asistentem. Vedení Zubrů se ke změnám rozhodlo po sérii sedmi porážek, po které se tým propadl na sedmé místo tabulky.


"Od vysoké porážky s Budějovicemi jsme za poslední měsíc vyhráli jen jedno utkání za tři body, ztratili jsme plno důležitých bodů na koncích utkání a ani výkony týmu nebyly uspokojivé. Pro nás je bezpodmínečným cílem umístění do 10. místa po základní části a toto je momentálně ohroženo," uvedl jednatel Tomáš Pluháček na klubovém webu.

Sedmý Přerov má 60 bodů, desáté Litoměřice o pět méně a jedenáctý Frýdek-Místek zaostává o další bod. Do vyřazovací části postupuje deset týmů.

"Věřím, že Kamil jako zkušený trenér bude pro tým nakopnutím, protože to je přesně to, co tým nyní potřebuje. Jsem přesvědčen, že kvalita týmu je lepší než výsledky z posledních zápasů," dodal Pluháček. Zatímco Dočkal u mužstva pokračuje, dosavadní asistenti Vladimír Kočara a David Kudělka se budou věnovat mládeži.

rte ura

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud