24. března 2017 • 16:40

V Hradci zůstávají trenéři i vedení, bojkot fanoušků bude pokračovat

Autor: ČTK, ršp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Hradce Králové povedou ve zbytku první ligy i nadále trenéři Bohuslav Pilný a Milan Frimmel. Na dnešním zasedání o tom rozhodlo představenstvo východočeského klubu, který od sestupového pásma dělí pouhé dva body. Vedení klubu se také rozhodlo neustoupit tlaku fanoušků a neodstoupí, tvrdé jádro tak dál bude bojkotovat prvoligové zápasy.



"Je jasné, že výsledky A týmu nejsou uspokojivé, přesto doufáme, že se herně a zejména gólově pozvedneme a odskočíme v ligové tabulce do klidnějších vod," uvedl na internetových stránkách hradeckého celku předseda představenstva Jan Michálek. Po třech zápasech by se vedení mělo sejít znovu a vyhodnotí situaci.

CELÝ SESTŘIH: Hradec Králové - Brno 0:0. Domácí sedm zápasů čekají na výhru
Video se připravuje ...

Pilný, který kvůli nedostatečné licenci vede tým spolu s Frimmelem, nabídl vedení rezignaci minulý týden po bezbrankové remíze s Brnem. Pro Hradec, jehož představitelé řešili tento týden situaci také na setkání s fanoušky, šlo o teprve druhý bod v posledních sedmi kolech.

Právě na čtvrtečním setkání s příznivci vedení Hradce informovalo o tom, že k personálním změnám napříč klubem by mělo dojít až v červenci společně s příchodem nového vlastníka.

Fanoušci požadovali odchod tria Jukl, Michálek a Šedivý, ti ale odstoupení odmítli. Hradečtí ultras tak budou i nadále pokračovat v bojkotu prvoligových zápasů.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud