13. října 2014 • 17:57

Blázen v ragby! Soupeři napálil pěstí, dodělal ho na zemi

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ragbistovi Benu Flowerovi z týmu Wigan se pořádně zatemnilo před očima! V zápase Grand Final proti St Helens knokautoval Lance Hohaiu. Za svůj zkrat si minimálně osm týdnů nezahraje.



Že je ragby ostrý sport, to ví každý. Zápasy jsou plné drsných soubojů a agresivita je nejčastější vlastností hráčů. Ale to, co předvedl Ben Flower, je nad rámec zdravého rozumu.

Běžela druhá minuta zápasu. Lance Hohaia udeřil v souboji o neposedný míč Flowera předloktím. Ošklivý zákrok, kterých je však v zápasech ragby nespočet.

Reakce přišla okamžitě. Flower praštil protihráče tvrdě pěstí, povalil ho a na zemi ležícímu Hohaiovi natankoval ještě další ránu. Přímo do nosu! Rozhodčí dlouho neotálel a 26 letého šílence vyloučil.

VIDEO | Blázen Flower málem přizabil soupeře!

Podle britského listu Daily Mail se Flower dopustil prohřešku třídy F, za což hrozí v ragby nejtvrdší možný trest. Hráč si v tomto případě „odpočine“ minimálně osm týdnů, dá se ovšem očekávat mnohem větší distanc.

Tým Wigan navíc v početní nevýhodě zápas nezvládl a podlehl týmu St Helens 14:6. Utkání se hrálo na věhlasném stadionu Old Trafford, kde sídlí fotbalový klub Manchester United. Nechutný moment ho ovšem nepěkně poznamenal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud