5. října 2016 • 12:19

Unikátní reality show! V Oktagonu sledujte cestu MMA bojovníků za titulem

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v pondělí startuje reality show, která tu ještě nebyla! O2 TV Sport přinese exkluzivní pohled do světa bojových sportů. Odhalí fanouškům netradiční pohled do zákulisí jednoho z nejtvrdších sportů světa a nabídne zajímavé osudy osmi MMA zápasníků z České republiky a Slovenska. Vítěz se může těšit na 300 tisíc korun.



Bojovníci MMA trénují, bydlí a bojují v jedné vile. Napjatá atmosféra, emoce a nervydrásající krvavé bitvy v kleci budou samozřejmostí. Nebudou chybět i společné aktivity, jako například hned v prvním díle si všichni společně užili sjezd rozbouřené řeky na raftu.

Celá reality show vyvrcholí v sobotu 10. prosince finálovým galavečerem v přímém televizním přenosu, po kterém diváci poznají jméno šampiona..

Pořad odhalí také silné životní příběhy. Jako například osud Marka Bartla, který chtěl jako malý kluk skoncovat se svým životem. Jeho plány narušilo vážné onemocnění a Marek se ocitl nad propastí. Nyní je zpět, bojový sport mu vrátil chuť do života a cíl má jediný. Stát se absolutním šampionem!

V případě českého bojovníka Petra Nováka zase sehraje velkou roli psychika a jeho celkové odtržení od kolektivu. Těžké chvíle si prožije ale i další účastník Oktagonu, Jakub Běle. Překoná svoje problémy s váhou a stane se velkým překvapením?

Jedinečná reality show Oktagon! Nechte se vtáhnout do světa MMA
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud