3. ledna 2014 • 04:40

Narozeniny v kómatu! Fanoušci popřejí Schumimu tiše před nemocnicí

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebýt tragické nehody na lyžích, uspořádal by Michael Schumacher jistě velkou oslavu. Ani smutné události posledních dní ale neodradily jeho fanoušky, aby si jeho dnešní 45. narozeniny nepřipomněli v jeho blízkosti.



Legendární pilot formule 1 zůstává po krvácení do mozku v bezvědomí a stále bojuje o život v nemocnici. Podpora fanoušků však od jeho nedělního pádu na neupravené části sjezdovky ve francouzských Alpách však neutuchá. Před budovou v Grenoblu, kde bojuje Schumacher o život, by se měli sejít fanoušci stáje Ferrari, v jejíchž barvách „Schumi“ posbíral během kariéry největší úspěchy.

Do nemocnice v Grenoblu přichází Schumacherův bratr Ralf a otec legendy F1 Rolf
Do nemocnice v Grenoblu přichází Schumacherův bratr Ralf a otec legendy F1 Rolf

Před nemocnicí by se měli sejít fanoušci německého jezdce oblečeni v červeném, což jsou barvy Ferrari. „V těchto obtížných dnech chtějí fanoušci Ferrari vyjádřit podporu pro Michaela Schumachera tím, že uspořádají tiché shromáždění před budovou nemocnice v Grenoblu,“ píše se v oficiálním prohlášení fanclubu.

Ačkoliv Schumacher nemůže s okolím komunikovat, přímo na místo už kromě manželky Corinny a dětí dorazil také jeho otec Rolf a bratr Ralf, sám bývalý pilot formule 1. Dnešní Schumacherovy narozeniny budou určitě nejsmutnější v jeho životě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud