21. února 2014 • 19:15

Jágr poprvé promluvil: Není nic horšího, než zklamat fanoušky

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr po svém posledním utkání na olympijských hrách v Soči s novináři mluvit nechtěl. "V letadle jsem měl dost času o olympiádě, svém týmu a své budoucnosti přemýšlet," napsal si na facebookový profil poté, co se v Americe prospal po náročném letu. Co řekl o vyřazení českého týmu ve čtvrtfinále ZOH?



Český národní tým vypadl z olympiády ve čtvrtfinále s USA (2:5). Všichni hráči byli z prohry rozčarovaní a nevyhnulo se to ani nejlepšímu českému hokejistovi, Jaromíru Jágrovi.

Po skončení utkání pouze řekl, že k tomu nemá co říct a od novinářů odešel. Po dvou dnech se pak vyjádřil na svém facebookovém profilu. "Co se týče naší hry, nemyslím si, že jsme hráli až tak špatně. Jasně, že každý by si přál vyhrát všechny zápasy, ale já jsem vás, fanoušky, předem upozorňoval, že jste až moc velcí optimisté," napsal v jednom z osmi bodů pro své fanoušky.

Jágr po vyřazení z olympiády odmítl mluvit s novináři, fanouškům po dvou dnech napsal o svých pocitech
Jágr po vyřazení z olympiády odmítl mluvit s novináři, fanouškům po dvou dnech napsal o svých pocitech

Hráče má prý Česká republika dobré a o budoucnost reprezentace Jágr strach nemá.

"Vůbec se toho nebojím. Hráči jako Plekanec, Židlický, Hemský, Krejčí, Voráček, Frolík, bratři Michálkové nebo Sobotka jsou výborní hráči a v nejlepších letech. K tomu mladí talenti Hertl, Gudas, Palát a základ je hotový," věří Jágr, který také své "hokejové rodině" popsal dva póly hokejistova života.

"Věřte mi, že není pro hokejistu nic krásnějšího, než se po vítězném turnaji přivítat na Staroměstkém náměstí se svými fanoušky. Ale také není nic horšího, než když lidé do vás vkládají veškerou naději ve vítězství, a vy je zklamete. Je to hrozný pocit. Úplná beznaděj," vyznala se hvězdná 68.

"Ještě jednou bych rád poděkoval všem, kteří nám drželi palce a omluvil se těm, které jsme svým výkonem rozčarovali..." uvedl pak na závěr Jágr.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud