20. února 2014 • 07:57

Čeští hokejisté potichu opustili Soči, lídři byli mrzutí a nemluvní

Autor: mir, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE SOČI | Většina členů národního týmu dnes ráno opustila dějiště olympiády a vyrazila zpět do zámoří. Z ranveje letiště Adler v Soči se v 10:40 (7:40 SEČ) odlepil první ze spojů, které pro své hráče vypravila hráčská asociace NHLPA.



Na palubě letadla byli všichni hráči ze zámořské soutěže, kteří se nedostali do semifinále olympijského turnaje, vedle Čechů například i zklamaní ruští hokejisté.

Jágr a spol. se na cestu k aeroportu vydali z olympijské vesnice, odkud je odvezl autobus. Na parkoviště před vesnicí se loudali před půl devátou místního času a sdílní zrovna nebyli. „Ne, já ne. Zeptejte se, však víte, koho,“ utrousil pouze Patrik Eliáš , pro nějž byly Hry v Soči i vinou dvou vynechaných utkání kvůli nemoci hodně zvláštním turnajem.

„Nemám, co říct,“ reagoval o něco později s jistým náznakem úsměvu jeho spoluhráč z Devils Jaromír Jágr , jenž i bezprostředně po středečním konci na turnaji a čtvrtfinálové porážce s USA 2:5 odmítl shrnout české počínání v Soči.

„Představovali jsme si veselejší odlet, ale teď nám nezbývá než se vrátit zpátky do práce. V našich hlavách tenhle turnaj budeme mít ještě dlouho,“ rozloučil se Jakub Voráček .

V autobusu směr letiště se vydávali i slovenští hokejisté, v čele se Zdeno Chárou a Mariánem Hossou, nechybělo ani pár švýcarských „kusů“.

Co nevidět od břehů Černého moře vyrazí k domovu nejspíš i evropská část české reprezentace. Ta má sice zajištěn odlet do Prahy v pondělním speciálu, ovšem hráči a realizační tým si podle vyjádření mluvčího Zdeňka Zikmunda zařizují vlastní odlet domů.

Další speciál s hráči NHL odletí ze Soči v pondělí dopoledne, už druhý den jsou znovu na programu utkání NHL.

Hamrlík po vyřazení: Hadamczik by měl odejít jako první
Video se připravuje ...

Co dál s Hadamczikem? Celá diskuze TV iSport po vyřazení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud