2. března 2012 • 05:00

Na golfové krásky budou vstupenky v předstihu levnější

Autor: bb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Golfové krásky ve večerních šatech i ve sportovním na hřišti. Na takové lákadlo chtějí pořadatelé červnového turnaje Raiffeisenbank Prague Golf Masters, jenž je součástí Ladies European Tour (LET), přitáhnout nejen milovníky golfu. „Chceme turnaj pojmout jako rodinnou zábavu. Jde nám o to, aby přišli i negolfisté,“ uvedl promotér turnaje Robert Klotz.



Jelikož chce přilákat víc diváků než v minulém roce, budou vstupenky k dispozici v předprodeji za sníženou cenu. Na pátek budou stát pro dospělé 150 korun (na místě 300), na víkendové dny vždy 250 korun (500), permanentka na celý turnaj vyjde na 600 (1100) korun.

K dispozici bude i rodinné vstupné či „VIP“ vstup s kompletním servisem. Lístky bude možné zakoupit přes sítě Ticketportal a Ticketstream. „Tisíc lístků nabídneme přes Slevomat,“ dodal Klotz.

„Vstupenky budeme každý den slosovávat, ve finále by to mělo být o auto.“
Na hřišti Albatross ve Vysokém Újezdě nedaleko Prahy chce od 22. června do 24. června přitáhnout špičkové hráčky včetně legendy Laury Daviesové.

Klára Spilková pózovala při otevření akademie Alexandra Čajky
Klára Spilková pózovala při otevření akademie Alexandra Čajky

Tváří by měla být Němka Caroline Massonová. Pořadatelé jednají i s Melissa Reidovou či ruskou divou Marií Verčenovovou. „Neodmítla, ale má zdravotní problémy, bude vědět v průběhu března,“ uvedl prezident České golfové federace Jan Jenčovský.

Tou dobou by mělo být i jasné, zda se na turnaji objeví česká jednička Klára Spilková. Pořadatelé zvali také Američanku Jessiku Kordovou, dceru českého tenisty Petra Kordy, ta ovšem bude v Evropě hrát jen na majorech. Zda se objeví Isabelle Lendlová, jedna z pěti dcer tenisty Ivana Lendla, není ještě jasné. „Odpověď zatím nemáme,“ uvedl Jan Jenčovský.

Hráčky budou fanouškům k dispozici při internetových rozhovorech, v úterý před turnajem se ukážou ve společenském na zahajovací akci na Náměstí republiky, kde se pro diváky uskuteční i soutěž v puttování. Golfistky, které neprojdou cutem, by pak měly mít pro diváky v průběhu turnaje akademii, bude možné s nimi trénovat odpaly.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud