8. prosince 2014 • 00:00

Neuvěřitelné! Takhle že si dnes můžete usnadnit žehlení?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baví vás žehlení? Gratulujeme, ale podle našich průzkumů patříte k menšině. Nejen pro vás, ale i pro nás ostatní, kteří považujeme žehlení za nutné zlo, máme skvělou zprávu. K letošním Vánocům si můžete pořídit skvělý dárek, který vám tuto činnost zaručeně zpříjemní. Výrobci domácích spotřebičů se neustále snaží o to, aby nám moderní přístroje domácí práce ulehčovaly. Jedním z těch, kteří se o to úspěšně pokouší na poli žehlení, je FashionMaster od Miele. 



Dejte sbohem námaze

Jedná se o kompletní parní žehlicí systém s aktivním žehlicím stolem. Na prvním místě je pohodlí, a to jak u žehličky, u níž se voda odpařuje na horké žehlicí ploše, přes žehlicí systém s externím vyvíječem páry, až po parní žehlicí systém s aktivním žehlicím stolem. Tyto prvky pak tvoří jedinečný kompaktní systém a řešení „Vše v jednom“.

Žehlicí systém Miele B 2847 nadchne snadnou manipulací, můžete ho snadno přinést, kam potřebujete. Díky pojezdovým kolečkům je úžasně flexibilní a pohyblivý, hladce se vyhne nábytku a překážkou pro něj nejsou ani schody. Snadno jej rozložíte v pouhých dvou krocích a navíc šetříte svá záda. Plynové písty zvednou žehlicí stůl jednoduše a přesně do pohodlné pracovní výšky.

Žehlička a další příslušenství jsou uloženy ve dvou přihrádkách, a tak je vše ihned připraveno k akci.

K vybavení aktivního žehlicího stolu patří ventilátor, který může odsávat páru nebo nafouknout vzduchový polštář. Odsávání páry zajišťuje, že pára pronikne do tkaniny a optimálně snižuje kondenzaci vody na žehlicím stole. Textilie navíc stále zůstávají na svém místě. Vzduchový polštář pod potahem žehlicího stolu účinně zabraňuje prožehlení švů, šetrně můžete žehlit také jemná textilní vlákna, jako je např. angora. Problémem nejsou ani volánky, které díky vzduchovému polštáři snadno a rychle získají nadýchaný tvar.

Foto Miele

Objevte další výhody FashionMasteru

O přesné použití se stará automatické zapnutí a vypnutí: jakmile se používá pára, ventilátor se zapne – a opět se po krátké době vypne, pokud si u žehlení uděláte přestávku.

Žehlička je vybavena patentovanou voštinovou žehlicí plochou a navazuje na úspěch voštinového bubnu u praček a sušiček Miele. Osvědčený princip zajišťuje optimální rozdělení páry po celé žehlicí ploše. Díky parnímu filmu žehlička hladce klouže po tkanině a poskytuje perfektní výsledek žehlení.

Pouze Miele nabízí funkci automatického odvápnění. V závislosti na tvrdosti vody a na množství odpařené vody přístroj automaticky vypočítá interval odvápnění a včas informuje uživatele o jeho nutnosti. Exkluzivně nabízí Miele také funkci automatického proplachování. FashionMaster provede výpočet intervalu proplachování na základě množství odpařené vody. Propláchnutí zbaví vyvíječ páry uvolněných minerálních zbytků z odpařené vody.

Těšte se z krásně vyžehlených šatů

Další předností přístroje Miele FashionMaster je vysoký výkon napařování, což oceníte hlavně při žehlení pevných a silných materiálů, např. džínoviny či lnu, nebo při napařování pověšených textilií. Další praktickou vychytávkou je exkluzivní Steamer Miele. Ten je ideální pro žehlení pověšených oděvů, jako jsou šaty nebo saka. Steamer se šikovně a lehce postará o bezchybně hladký výsledek. Protože nemá horku žehlicí plochu, nebudete zaskočeni nechtěnými lesklými místy. Vlákna jsou jemně napřímena díky využití kartáče, který zajišťuje optimální a bezpečný odstup od textilií. FashionMaster B 2847 disponuje dvěma stupni výkonnosti ventilátoru a také potahem žehlicího stolu z aramidu, který je velmi odolný vůči vysoké teplotě.

Foto Miele

Parní žehlicí stroj Miele nadchne svou výbavou a snadnou manipulací začátečníky i profesionály v oboru žehlení. Spolu s pračkou a sušičkou představuje pomyslnou třešinku na dortu v oblasti nejlepší péče o prádlo. Přijďte si vyzkoušet všechny jeho kvality v tomto předvánočním čase do showroomů Miele v Praze a Brně.

Více na www.miele.cz

Články odjinud


Články odjinud