22. září 2017 • 16:12

Sportujte s profíky, potkejte Laviho! Vyražte do Stromovky na Prague Sport Games

Autor: ija
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete si zasportovat jako profíci? Pobavit se s fotbalovým týmem osobností Real Top Praha včetně Juliuse „Laviho“ Lavického alias Jakuba Štáfka? Zhlédnout hru Sudí v podání herce Ladislava Hampla? A nakonec vyzkoušet si běžecký biatlon s prvním českým olympijským medailistou v tomto úspěšném sportu Jaroslavem Soukupem? Vyražte v sobotu do Stromovky!



V sobotu 23. září se v pražské Stromovce uskuteční unikátní sportovní festival určený pro amatérské sportovce. PRAGUE SPORT GAMES budou probíhat v areálu Olymp od 10 hodin ráno.  V jeden den a na jednom místě tak sportovní nadšenci poměří své síly v různých disciplínách a turnajích na sportovišti, kam veřejnost nemá běžně přístup.

PRAGUE SPORT GAMES nabídnou soutěžní sporty a disciplíny jako běžecký biatlon, fotbal, atletický čtyřboj, streetball, beachvolejbal, tenis, volejbal, badminton, pinpong, nohejbal a pétanque. Návštěvníci se můžou těšit na bohatý doplňkový program jako slackline, golf, trampolíny, fotbalové šipky, horolezeckou stěnu, bobový trenažer, veslování, paddleboard, lukostřelbu a mnoho dalšího. Velkým lákadlem budou workshopy s profesionálními sportovci, konzultace s fyzioterapeuty, prezentace sportovních družstev pro děti, sportovní a relaxační masáže.

Workshopy pro veřejnost budou mít biatlonista Jaroslav Soukup , atleti Petr Svoboda, Radek Juška a Nikola Bendová a sličná zápasnice Adéla Hanzlíčková. Máte tak jedinečnou příležitost zasportovat si v profesionálním prostředí Olympu ve Stromovce a setkat se s českými reprezentanty.

Tým osobností Real Top Praha sehraje exhibiční fotbalový zápas proti ragbistům z Jihoafrické republiky. Účast přislíbili komentátoři Robert Záruba a Jaromír Bosák (ten bude i provádět celým dnem), fotbalisté Marcel Lička a Radek Sňozík, hudebník Ota Balage a herci Jakub Štáfek alias Lavi a Ladislav Hampl, který odehraje divadelní představení Sudí.

Celý sportovní festival uzavře koncert kapely Žlutý pes.

Vstup do areálu je pro všechny zdarma. Celá sportovní akce má charitativní rozměr a finančně podpoří handicapované sportovce. Více informací o sportovním festivalu PRAGUE SPORT GAMES a možnost registrovat se do soutěžních turnajů a disciplín najdete na webových stránkách www.praguesportgames.cz

Program PRAGUE SPORT GAMES:

10.00 OTEVŘENÍ AREÁLU PRO VEŘEJNOST

10.30 FUNKČNÍ ROZCVIČKA

11.00 LEKCE JÓGY PRO VEŘEJNOST

11.00 UVÍTÁNÍ JAROMÍREM BOSÁKEM

11.15 SPORTOVNÍ FYZIOTERAPIE - PŘEDNÁŠKA

12.00 WORKSHOP - JAROSLAV SOUKUP, PETR SVOBODA, NIKOLA BENDOVÁ, RADEK JUŠKA

12.00 FYZIOTRÉNINK - POSILOVNA

13.00 EXHIBIČNÍ UTKÁNÍ TÝMU REAL TOP PRAHA

13.00 LEKCE JÓGY PRO VEŘEJNOST

14.00 AUTOGRAMIÁDA SPORTOVCŮ A OSOBNOSTÍ

14.30 FYZIOTRÉNINK - POSILOVNA

15.00 DIVADELNÍ HRA SUDÍ - LÁĎA HAMPL

16.00 RUGBY - EXHIBIČNÍ UTKÁNÍ

16.00 SPORTOVNÍ FYZIOTERAPIE - PŘEDNÁŠKA

16.30 HANDBIKE ZÁVOD - ČERNÍ KONĚ

17.30 FINÁLE BĚŽECKÉHO BIATHLONU

18.00 CHILLI CHEERLEADERS

18.00 SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ

19.00 POLE DANCE

19.30 KONCERT ŽLUTÝ PES

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud