10. listopadu 2011 • 05:00

Úspěchy Petry mě motivují, říká partner Kvitové tenista Pavlásek

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby nebyl partnerem světové dvojky Petry Kvitové, drtivá většina české veřejnosti by ho ani neznala. Řeč je o talentovaném tenistovi, o čtyři roky mladším Adamu Pavláskovi. Sympatický mladík však rozhodně nezahořkl. "Úspěchy Petry mě motivují,"  řekl pro Magazín DNES+ osmadvacátý tenista světa v juniorského žebříčku.



"Rád bych to dotáhl stejně daleko, jako ona. Snažím se makat co nejvíce a  uvidím, kam mě to vynese," netají smělé plány Pavlásek.

Jak mu vztah s wimbledonskou šampionkou a vítězkou Turnaje mistryň a Fed Cupu pomáhá v kariéře? "Peťa mi občas radí, snaží se mě přivést na zdravou stravu, ale já mám stejně nejraději řízky. Kvůli ní si ale někdy ten salát dám," přiznává český talent.

Bez zajímavosti nemusí být ani vzájemná klání mezi oběma tenisty. Zde přeci jen především díky servisu vítězí zástupce mužského pohlaví. Jak však sám přiznává, pokud ubere na razanci, okamžitě pozná sílu druhé hráčky světa.

"Nejraději se však bavíme o jiných věcech, než je tenis. O muzice, filmech nebo i o fotbale. Oba fandíme Slavii," přiznává lásku k červenobílým barvám sedmnáctiletý mladík.

A co slavný pár plánuje pro nejbližší dny? "Pojedeme s Adamem do lázní," odtajnila plány čerstvá vítězka Fed cupu.

Společné foto pro šampionky
Společné foto pro šampionky


Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud