6. ledna 2012 • 13:20

Clijstersová se opět zranila, nemusí stihnout Australian Open

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalá světová jednička Kim Clijstersová nedohrála kvůli zranění kyčle dnešní semifinále turnaje v Brisbane, zápas se Slovenkou Danielou Hantuchovou skrečovala za stavu 7:6 a 1:3. Zdravotní potíže by mohly osmadvacetiletou belgickou tenistku připravit o obhajobu titulu na Australian Open, které začíná 16. ledna.



Zranění trápila Clijstersovou i v minulé sezoně, kdy odehrála jen osm turnajů. Nejprve měla aktuálně třináctá hráčka světa potíže s kotníkem, naposledy zase s břišními svaly, kvůli kterým téměř čtyři měsíce nehrála a na kurty se vrátila až při prosincové exhibici.

Osmadvacetiletá Hantuchová měla díky skreči Clijstersové usnadněný postup podruhé za sebou. Ke čtvrtfinále slovenská tenistka v Brisbane ani nenastoupila, protože před zápasem z turnaje kvůli zranění levého kotníku odstoupila její soupeřka Američanka Serena Williamsová.

O pátý titul v kariéře si Hantuchová zahraje s Estonkou Kaiou Kanepiovou, která vyřadila třetí nasazenou hráčku Francesku Schiavoneovou z Itálie 6:3 a 6:0.

Dvouhra - semifinále: Kanepiová (Est.) - Schiavoneová (3-It.) 6:3, 6:0.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud