24. února 2012 • 14:46

Přihrála Azarenková zranění? Ztratila jsem k ní respekt, tvrdí Radwaňská

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO |Zlá krev se vaří mezi dvěmi členkami tenisového top ten. Polka Agnieszka Radwaňská se stále ještě nepřenesla přes semifinálovou prohru 2:6, 4:6 v Dauhá se světovou jedničkou Victorií Azarenkovou.



V duelu, který proběhl již minulou sobotu, si Běloruska poranila kotník a přesto dokázala triumfovat. Radwaňská jí však vyčítá, že své zranění přihrála a zbytečně na kurtu vytvářela ještě větší drama, než bylo nezbytné.

„Asi to ani nestojí za komentování, ale po tomhle zápase jsem k ní ztratila hodně respektu,“ řekla šestá tenistka žebříčku. „Pusťte si náš zápas na youtube a dobře pochopíte, o co tam šlo,“ vyčítala Radwaňská.

Azarenková si lehce podvrtla levý kotník za stav 6:2 a 1:1 v její prospěch. Nohu si nechala ošetřit, následně pak střídala výměny, při kterých běhala jako laň, s pokulháváním a bolestivými grimasami.

Radwaňská jí po konci zápasu jen letmo stiskla ruku a ani se jí nepodívala do očí.

Victoria Azarenková a její zraněný kotník - přihrála to?
Video se připravuje ...

„Byla jsem rozzlobená, protože to, co se na kurtu dělo, nedělalo ženskému tenisu dobrou image. Bohužel…,“ zlobila se Polka ve čtvrtek při turnaji v Dubaji, kde byla na zápas dotázána.

Azarenková se z Dubaje odhlásila a citovala při tom právě zraněný kotník. S ním ještě zvládla vyhrát finále v Dauhá, v němž zničila Sam Stosurovou 6:1 a 6:2 a natáhla šňůru neporazitelnosti v nové sezoně na 17 utkání.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud