31. srpna 2015 • 00:00

Sledujte US Open na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč na první sázky!

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sázkařská komunita číhá na překvapení. Je tady poslední Grand Slam sezóny a favoritem na titul letos podle tipérů poprvé není Novak Djokovič! Povede se Rogeru Federerovi návrat na trůn po sedmi letech? Sledujte US Open živě na TV Tipsport! 



Roger Federer je oblíbencem fandů i sázkařů. Předvádí krásný tenis a zhodnocuje parádní kurzy. Aktuálně je po triumfu v Cincinnati kurz na jeho výhru na čtvrtém Grand Slamu 5:1. Největší sázkařská komunita věří, že Fedex svou formu ve Flushing Meadows prodá a přes 98 % tipérů má v kolonce vítěz US Open právě jeho! Jak navíc dodává ve své analýze sázkař s přezdívkou Zlatan7, v Cincinnati porazil Federer oba své hlavní konkurenty a sám za celý turnaj neztratil ani set.

V ženském pavouku je to poslední tři roky jasná záležitost. Serena Williams přijde, zahraje si a odchází s titulem. To je určitě i důvod, proč jí v kurzu 1,9:1 věří 98 % sázkařů. V přímých přenosech na TV Tipsport se ale můžeme letos těšit i rovnou na trojici českých tenistek, které jdou do turnaje z první světové desítky!

Usedne na trůn po sedmi letech Roger Federer? Překvapí někdo Serenu Williams? Jak se povede českým tenisovým hvězdám?  Sledujte na TV Tipsport každý den přímé přenosy z US Open 2015!

 

Založte si ZDE účet u Tipsportu a rovnou sledujte špičkový světový tenis. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud