28. července 2016 • 22:35

Plíšková v Montrealu vypadla s Halepovou, v osmifinále končí i Kvitová

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Kvitová a Karolína Plíšková dnes v Montrealu vypadly v osmifinále a turnaj tak pokračuje bez českých tenistek ve dvouhře. Kvitová s Plíškovou se spolu mohly utkat ve čtvrtfinále, ale nad jejich síly byly ve dvou setech Světlana Kuzněcovová a Simona Halepová.



Admira nastoupila na svém stadionu BSFZ-Arena poprvé po rekonstrukci, kvůli níž odehrála první dvě předkola Evropské ligy v nedalekém St. Pöltenu. Obnovená premiéra se ale příliš nevydařila. V 56. minutě se hřiště ponořilo do tmy a turecký sudí Ali Palabiyik, který po přestávce nahradil zraněného krajana Halise Özkahyu, utkání přerušil.

Hráči se nejprve shromáždili kolem laviček a poté se přesunuli do středu hřiště, kdy si přihrávali, aby nevychladli. Zatímco světla vypadla, elektřina na stadionu fungovala a nezhasnuly ani světelné billboardy kolem plochy. Asi tři stovky libereckých fanoušků, které přicestovaly za týmem do Rakouska, skandovaly "Pískej konec".

Přibližně po půlhodině se začala světla opět rozsvěcet a sudí po 33 minutách znovu mohl zahájit hru za stavu 1:1. Skóre v sedmé minutě otevřel Christoph Knasmüllner, za chvíli srovnal liberecký Egon Vůch.

Stejný hráč pak v 71. minutě poslal hosty do vedení 2:1, ale potíže pokračovaly a za tři minuty se ponořil stadion do tmy znovu. Tentokrát domácí opravili závadu rychleji a po necelých devíti minutách se mohlo hrát.

Dvouhra - 3. kolo:
Halepová (5-Rum.) - Karolína Plíšková (14-ČR) 6:3, 6:3.
Kuzněcovová (9-Rus.) - Kvitová (12-ČR) 7:6 (7:2), 6:3,
Kasatkinová (Rus.) - Vinciová (7-It.) 7:5, 6:3.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud