9. února 2010 • 16:31

VIDEO: Až se tají dech. Ivanovičová se svlékla

Autor: pla
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patří k nejkrásnějším tenistkám na světě. Srbka Ana Ivanovičová sice v poslední době na kurtu moc nevyhrává, fanoušků má ale i tak dost. Naposledy je potěšila, když v plavkách zapózovala fotografům prestižního časopisu Sports Illustrated. Snímky z vydání pro rok 2010 jsou dost odvážné, posuďte sami.



Bývala světovou jedničkou, jenže za tenis se jí už moc netleská, vždyť turnaj nevyhrála od října 2008. O pozornost se tak stará hlavně mimosportovními aktivitami jako třeba atraktivními reklamami, focením pro různé firmy.

Jak se Ivanovičová fotila v plavkách:

Srbská kráska Anna Ivanovičová se svlékla do plavek pro časopis Sports Illustrated
Video se připravuje ...

Vůbec poslední snímky 22leté tenisové divy vám zaručeně vezmou dech. Ivanovičová je na nich spoře oděná, jednou leží na růžových tenisových míčcích, podruhé je zamotaná do tenisové sítě. Vždycky to má šmrnc.

Focení probíhalo nedávno v New Yorku, Ivanovičová se při pózování pro Sports Illustrated dostala do vybrané společnosti modelek jakou je například Brooklyn Decker, manželka amerického tenisty Andy Roddicka.

Jak se Maria Šarapovová fotila v plavkách:

Ruská tenistka Maria Šarapovová pózovala pro Sports Illustrated v roce 2006
Video se připravuje ...

Ze sportovkyň nebude ve vydání sama, na modelku si úspěšně zahrála i pohledná americká královna lyžařských sjezdovek Lindsey Vonnová. V minulých letech si před aparát Sports Illustrated stouply i Maria Šarapovová nebo jiná tenisová princezna z Ruska Taťána Golovinová.

Vstoupit do diskuse
3

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud