Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trable tenistky Hlaváčkové: Celá rodina skončila v Motole kvůli "školkové pomstě"

Autor: sm

Tohle vypadá děsivě!  Andrea Sestini Hlaváčková (35) se s fanoušky podělila o fotku, která vzbudila velké obavy. Na obrázku je její manžel Fabrizio a dcerka Isabella, kteří, stejně jako Andrea, museli do nemocnice.

Začátek týdne nezačal rodině Andrey Sestini Hlaváčkové úplně nejlíp. Nejdříve tenistka sdílela několik videí z domova s tím, že její manžel, ale později i dcera, mají žaludeční problémy. Vzhledem k tomu, že dcerka Isabellka vypadala na videích stále akčně, nikdo ze sledujících patrně nečekal, že rodina se během dne ohlásí z nemocnice.

Fotka, kterou Hlaváčková přidala na svůj instagramový profil vyděsila nejednoho sledujícího. Její manžel Fabrizio Sestini leží na lehátku v nemocnici a hned vedle něj je malá dcera Isabella.

Andrea i její rodina trpí střevními problémy...
Andrea i její rodina trpí střevními problémy...

„Jo a víte, proč to dneska s váma sdílím?“ připsala Hlaváčková k fotce. „Zaprvé se mi u toho vypne hlava a nechce se mi zvracet,“ začala s pobaveným smajlíkem.

„No a zadruhé, já mám pocit, že podle Instagramu mají všichni buď úžasný den, dovolenou, nejlepší a nejšikovnější děti nebo jiný dokonalý život a je fajn dát vědět, že jsme všichni smrtelníci a není to jen o té Insta pohádce. I když nám jde díky Bohu doslova jen o ho*no,“ dodala Hlaváčková. Není tak těžké si domyslet, že její rodinu dostaly do špitálu střevní problémy, které podle Andrey, která je jednou ze tváří StarDance, přinesla malá Bibi ze školky. "Ne faranova pomsta, ale Bibi pomsta. Nebo ŠKOLKA pomsta?" smála se Hlaváčková.