Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Fotky zavánějící incestem i údajná výměna sexy manželek: S bráchou v posteli!

Autor: pl, rau

V pátek je čeká boj o všechno. Fotbaloví reprezentanti Srbska se od osmi hodin večer utkají proti Švýcarům, a pokud chtějí pomýšlet na postup, musí vyhrát. Místo plného koncentrování na klíčový duel se ale řeší dva údajné sexuální skandály. Na veřejnost navíc prosákla informace, že na tréninku mělo mezi hráči dojít ke konfliktu!

Dva dny před rozhodujícím zápasem se v srbských médiích objevila divoká spekulace. Hvězdný útočník Dušan Vlahovič (22) má prý poměr s manželkou náhradního gólmana Predraga Rajkoviče (27) Annou! Ale to není vše. Záložník Nemanja Gudelj (31) si měl zase užívat se snoubenkou reprezentačního spoluhráče Luky Joviče (24) Sofií.

U radovánek se ženami parťáků to ale nekončí. Minulý týden mělo dojít na tréninku mezi hráči k potyčce! To prý byl také důvod, proč Vlahovič, útočník ve službách Juventusu, seděl proti Kamerunu pouze na lavičce. Samotný forvard ale tyto spekulace na středeční tiskové konferenci popřel. Podle jeho slov má s Rajkovičem perfektní vztah.

Proti národním zájmům

„Mrzí mě, že musím začít tiskovku zrovna takhle, ale musím o tom mluvit, protože se hovoří o mém jménu,“ zahájil Vlahovič tiskovou konferenci na šampionátu. „Není třeba nějak zvlášť tohle komentovat, protože je to zcela absurdní. Evidentně se tihle lidé nudí a nemají nic lepšího na práci, protože jsou frustrovaní nebo naštvaní. Zřejmě je jejich aktuálním hlavním cílem pracovat proti národním zájmům našeho mužstva,“ nebral si servítky.

K celé situaci se vyjádřila i jeho žena Anna na sociální síti. „Přežili jsme horší věci, věřte mi. Děkuji všem novinářům, kteří mě ignorovali, a nezveřejňovali nic ohledně zdravotního stavu mého dítěte. A ti, kteří se domnívají, že je dobrý nápad zaútočit na zraněného lva, se nechali trochu unést. Smečka ho totiž bude vždycky bránit! Děkuji,“ napsala partnerka fotbalisty na Instagram. 

Vztah zavánějící incestem

Víc než údajné zálety s půvabnou blondýnkou spoluhráče tamní média řeší Gudejlův láskyplný vztah se sestrou Vanjou, který tak trošku zavání incestem.  Instagram zásobují fotografiemi připomínající spíš milenecký než sourozenecký pár.

Láska navždycky

Jednou s ní spí nahý v posteli, jindy si dávají polibky na ústa. „Jsi mnohem víc než jen velký bratr. Jsi můj přítel, můj příklad v životě, moje všechno,“ vzkázala mu sestřička prostřednictvím sociálních sítí. „Jsem vděčná. Jsme si tak blízcí, že mezi nás nikdo nemůže hodit klín. Miluju tě. Navždycky budu tvoje malá holčička,“ dodala tajuplně tmavovlasá krasavice. A pak se v této divočině zkuste koncentrovat na fotbal...

Gudejl má se svou sestrou fotky, které zavánějí incestem
Gudejl má se svou sestrou fotky, které zavánějí incestem