Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Piqué to schytal od kolegyně Shakiry: Kopla si do něj i milovaná Adele!

Autor: sm

Tohle jen tak nesmaže! Když si Gerard Piqué (36) začal za zády Shakiry (46) s mladou asistentkou (23) PR, asi ani netušil jak razantně si pod sebou podřezává větev. Kdo taky mohl čekat, že jeho bývalka nevěru zhudební a na svou stranu si získá nejen většinu fanoušků dřívějšího páru, ale také kolegy, kteří se někdejšímu kapitánovi Barcy ukázkově vysmějí...

Kolumbijská zpěvačka Shakira momentálně intezivně pracuje na stěhování ze Španělska do Miami. A přestože původně se měla celá akce odehrát už v lednu, vyskytly se problémy, kvůli kterým musela svůj přesun odložit. Do Ameriky se ale momentálně vydala alespoň jako host show Jimmyho Fallona.

Tento pořad si nenechala ujít ani zpěvačka Adele, která se k němu vyjádřila během svého koncertu Las Vegas. „Ach, viděla jsem její vystoupení u Jimmyho Fallona včera večer,“ utrousila držitelka šestnícti cen Grammy během svého vystoupení. „Její bývalý lítá v pořádném průšvihu,“ poznamenala na adresu Piquého, čímž se poměrně jasně přidala do skupiny lidí, kteří pevně stojí za Shakirou.

Kdoví, jak moc se ale takové rýpnutí může bývalého fotbalového reprezentanta Španělska dotknout. Kvůli své lásce ke Claře Chie Martiové, která Shakiru po jeho boku nahradila, už si taky užil svoje.

Naposledy měl být například pár vyhozen z asijské restaurace kvůli kapacitním důvodům navzdory tomu, že byl podnik poloprázdný. To je ale stále nejspíš docela zanedbatelné vzhledem k tomu, že si půlka světa notuje o tom, jak Gerard utekl za mladší holkou a nechal Shakiře zlomené srdce a dluhy na finančáku k tomu...

Za Shakiru se postavila její kolegyně Adele
Za Shakiru se postavila její kolegyně Adele