Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slovenské bojovnice se obnažily před diváky: Jejich prsa teď řeší celý svět!

Autor: sm

Věděly, jak si říct o pozornost! Dvojice slovenských bojovnic Petra Úradníčková a Karina Petrová na CLASH OF THE STARS 4 při nástupu do klece překvapily krokem, na který nejsou fanoušci bojových umění obvykle zvyklí. A pár sekund, během kterých Slovenky uvedly přihlážející do tranzu, jim zajistilo slávu po celém světě!

Příznivci i pozornost zaručeni! Slovenské bojovnice Petra Úradníčková a Karina Petrová vystoupily na oblíbené akci CLASH OF THE STARS 4, na které byly k vidění zápasy influencerů. Někteří z diváků si je stihli oblíbit ještě dříve, než děvčata něco předvedla v kleci. 

Už při vážení a následně také při představování aktérů jim totiž Slovenky, které si říkají Inked Dory a Karina Pedro, ukázaly, co nosí pod trikem. A vzhledem k tomu, že své obnažené hrudníky vystavovaly přímo na kameru, o jejichž chování se okamžitě začalo šuškat po celém světě. 

Ňadra hvězd z OnlyFans neunikla například ani nejčtenějšímu britskému deníku The Sun. nebo španělskému El Tiempo. Nemluvě o tom, jak bleskově se začaly záběry šířit na sociálních sítích.

Odvážná bojovnice Inked Dory (na fotce) spolu s Karinou Pedro získaly svým činem pozornost napříč světem
Odvážná bojovnice Inked Dory (na fotce) spolu s Karinou Pedro získaly svým činem pozornost napříč světem

Témata:  MMAprsablesksportClash of the StarsOnlyFans