Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Shakira v Barceloně fandila Hamiltonovi: Tajné dotyky!

Autor: Tadeáš Mahel, Soňa Molatová

Když se potkali před měsícem na Velké Ceně Miami, zvěsti o kvetoucí lásce rázně odmítali. Teď se ale zpěvačka Shakira (46) vydala fandit pilotovi F1 Lewisi Hamiltonovi (38) přímo na závody do Barcelony. A pozornému oku nemůže uniknout, jak blízko k sobě mají!

Kolumbijská popová hvězda se kvůli Hamiltonovi vrátila na místo, které jí na každém kroku musí připomínat minulost. V katalánské metropoli byla přes deset let doma, s fotbalistou Gerardem Piquém tu vychovala dva syny, načež si oba prošli bouřlivým rozchodem. Teď na stejném místě dost možná staví základy nového vztahu.

Romantická večeře

Když si Shakira s Hamiltonem po závodě ve společnosti zpěváka Mustafy a dalších přátel vyrazili na večeři, nebylo to jen tak. Sedminásobný mistr světa hvězdnou zpěvačku nenápadně objímal kolem pasu, oba jen zářili. Nahlas nicméně o tom druhém mluvit nechtěli.

„Být zpátky v Barceloně je fajn,“ vyslala Shakira mnohoznačný vzkaz. Sám Hamilton pak o svých vztazích vtipkoval s týmovým parťákem Russellem. „Chtělo by to nějakou Latinoameričanku,“ smál se Brit. Společně už byli načapáni paparazzi v květnu na luxusní Lewisově jachtě při výletě s kamarády. Předtím navíc byli na romantické večeři. Že by se hvězdná dvojice dala opravdu dohromady?

Při pózování na fotku vzal Lewis Shakiru něžně kolem krku
Při pózování na fotku vzal Lewis Shakiru něžně kolem krku