Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jágrova láska Dominika (29): Narozeninové překvápko na stadionu!

Autor: pl

Na vlastní oči sledovala, jak si mančaft jejího milovaného přítele Jaromíra Jágra (51) připsal druhou porážku v novém extraligovém ročníku. Náladu půvabné Dominice Branišové (29) tak alespoň zlepšilo překvapení v podobě narozeninových gratulací!

Dominika Branišová, přítelkyně legendárního hokejisty Jaromíra Jágra, si v poklidu sledovala zápas kladenských Rytířů proti favoritovi z Pardubic, když najednou se za ní objevil kamarád a režisér Petr Větrovský (38) s lahvinkou Prosecca a přáním. „Tak Domi, všechno nejlepší. Podívej se, my jsme nezapomněli,“ řekl na úvod ve videu na instastories Větrovský s odkazem na svou ženu Jitku.

„Domčo, všechno nejlepší. Užij si poslední rok jako dvacítka. Ať jsi zdravá a šťastná,“ gratulovala Jitka nadšené oslavenkyni. Došlo samozřejmě i na dárky. Jitka předala Dominice dvě obálky. „Tohle je pro tebe,“ řekla k první. „A tohle je pro tvého přítele,“ okomentovala obálku, na které byl nápis „Žádný stres“.

Větrovský, který stojí například za celovečerním filmem o exfotbalistovi Janu Kollerovi (50), poté předal zářící Dominice zmiňovaný alkohol. „Tohle je taky pro tebe, protože to máš ráda,“ řekl režisér. Branišová tak zažívá další radostný okamžik v osobním životě poté, co minulý měsíc uplynuly už tři roky od momentu, kdy se dala s Jágrem dohromady. Pokud navíc hokejové Kladno zlepší své výsledky na ledě, bylo by to zcela dokonalé.

Dominika Branišová, přítelkyně Jaromíra Jágra, se dočkala narozeninového překvapení
Dominika Branišová, přítelkyně Jaromíra Jágra, se dočkala narozeninového překvapení