23. března 2023 • 20:45

Kladno nečekaně prohrálo. Rytíři v přípravě na baráž nestačili na Kolín

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Kladna i s jednapadesátiletým hrajícím majitelem Jaromírem Jágrem v sestavě prohráli v přípravném zápase na ledě prvoligového Kolína 2:5. Za domácí Kozly dal hattrick útočník Lukáš Pajer. Rytíři se chystají na baráž o udržení v extralize, do které vstoupí proti vítězi první ligy v neděli 16. dubna.



Kladno, které skončilo v extralize poslední, naposledy hrálo 5. března, kdy se rozloučilo se základní částí extraligy výhrou nad Karlovými Vary 5:4. Po týdenním volnu se Rytíři vrátili do přípravy a zatím mají potvrzené dva přípravné duely. V úterý je čeká doma odveta s Kolínem.

Kladno dnes dostal v polovině utkání do vedení Ondřej Bláha, který tečoval nahození Martina Kehara. V 16. minutě vyrovnal po přihrávce Jakuba Sklenář Pajer, který v čase 32:26 v přesilové hře při vyloučení Adama Kubíka také otočil skóre.

Ve 44. minutě pojistil náskok Kozlů Petr Moravec. V čase 55:46 sice snížil po průniku Jaromír Pytlík, ale domácí při power play Rytířů dvakrát skórovali do prázdné branky. Nejdříve dovršil hattrick Pajer a skóre uzavřel osm sekund před koncem Matěj Morong.

Góly

Domácí: 15:25. Pajer, 32:26. Pajer, 43:48. Moravec, 58:37. Pajer, 59:52. Morong

Hosté: 09:52. Bláha, 55:46. Pytlík

Sestavy

Domácí: Soukup (Sajdl) – Gaspar, Čáp, Piegl (A), Kukla, Naar, Niko, Hampl, Jelínek – Novák, Koukal (C), Král (A) – Sklenář, Moravec, Pajer – Šedivý, Morong, Lang – Síla, Matějček, Gajda.

Hosté: Brízgala (Jordán) – Babka, Kehar, Ticháček, Sotnieks, Veber, Slováček – Kubík, Plekanec (C), Jágr – Brodecki, Beran, Indrák – M. Procházka, Zikmund (A), Filip – Michnáč, Pytlík, Bláha.

Rozhodčí

I. Procházka, Bernat – Hnilička, Tasch.

Stadion

Zimní stadion města Kolín.

Návštěva

2 708. diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud