Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Pozdvižení kolem Shakiry: Hvězdná ex Piquého se měla chovat hnusně k zaměstnancům!

Autor: OB

O kolumbijské zpěvačce Shakiře (46) se poslední měsíce psalo převážně v souvislosti s rozchodem s bývalým fotbalistou Gerardem Piquém (36). Nyní se však v médiích objevila informace o despotickém chování, které několikanásobná držitelka cen Grammy praktikuje na svých komparzistech. S obviněním přišla její bývalá zaměstnankyně.

Rodačka z Barranquilly je poslední dny ostře kritizována svou bývalou zaměstnankyní Cristinou Cárdenas, která v rozhovoru pro časopis Así es la vida uvedla, že se známou zpěvačkou spolupracovala na videoklipu “Hips don´t lie“. Ta poukázala na to, že Shakira není zrovna přátelský člověk a popsala její chování ke spolupracovníkům.

„Ve smlouvě komparzistů stojí, že když kolem nich Shakira prochází, musí se postavit a otočit se čelem ke zdi. Svým spolupracovníkům také říkala, ať se k ní nepřibližují a šikanovala dívky, které si v průběhu natáčení stouply blíže ke kameře, než byla ona. Prostě není dobrá profesionálka,“ uvedla v prohlášení Cárdenasová.

Ta také vyjádřila pochybnosti o informaci, že Shakira zaplatila milion dolarů své chůvě za to, že vystupovala v jejím videoklipu k písni “El Jefe“.

„Pokud jde o zvěsti, že své chůvě zaplatila milion dolarů, nikdo tomu nevěří. Shakira je ten nejlakomější člověk,“ tvrdí Cárdenasová, která se zpěvačkou spolupracovala čtyři roky.

Na sociálních sítích se toto téma začalo okamžitě řešit. Většina lidí však stojí za Shakirou a z těchto informací obviňují Piquého, který si údajně tuto ženu najal.

„Je to jen drbna, která chce vydělat na Shakiřině slávě. To se jí však nepovede,“ napsala jedna z fanynek.

„Shakira je moc chytrá na to, aby se nechala zaplést do něčeho takového,“ napsal další z jejích příznivců.

Kolumbijská zpěvačka SHakira byla nařčena ze šikany svých komparzistů
Kolumbijská zpěvačka SHakira byla nařčena ze šikany svých komparzistů