Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Legenda NBA se na zahajovací den vyšňořila: Baron LeBron v úboru za majland…

Autor: TT
  • Legendární LeBron James (38) se na první zápas NBA vyšňořil tak, jak se sluší a patří…

    Jó, první zápas sezony, to je velký sportovní svátek! The Chosen One ho v NBA prožil už pojedenadvacáté v životě. Proto se dnes již legendární basketbalista LeBron James (38) k slavnostní příležitosti takzvané »Opening Night« vyšňořil tak, jak se sluší a patří. Co oblékl nestárnoucí čahoun z Los Angeles Lakers? 

  • LeBron jako baron

    Šaty dělají člověka! Sezonu zahájil King James ve velkém stylu v luxusním oděvu, za který by si běžný smrtelník celkem snadno pořídil zbrusu nový povoz. „Ahoj, světe. Jde se na to,“ vzkázal natěšeně fanouškům těsně před zápasem na palubovce Denveru Nuggets. Prohře v poměru 107:119 však tato superstar světového formátu nezabránila, jeho Lakers v prvním duelu ztráceli na všech frontách…

  • Celková cena outfitu – cca 710 tisíc korun

    LeBron James je další těžký kalibr kampaně Louis Vuitton, obdobně jako Rihanna.Foto Pharell Williams / Instagram

    LeBron James je další těžký kalibr kampaně Louis Vuitton, obdobně jako Rihanna, pokud jde o kupní sílu. The King tak z protekce vytáhl ze svého šatníku starší i zbrusu nové kousky z druhé a ještě nevydané kolekce pro jaro a léto 2024 od francouzského módního giganta, kterou navrhnul americký zpěvák, rapper a zároveň i jeden z nejuznávanějších hudebních producentů nového milénia Pharell Williams (50).

    Celková hodnota jeho slavnostního outfitu i vhledem k tomuto faktu nelze přesně určit, americký deník TMZ ji vyčíslil na circa 674 tisíc korun. Navzdory těmto propočtům je však výsledná částka za LeBronův šat pravděpodobně daleko vyšší, kdy dokonce atakuje hranici tři čtvrtě milionu korun českých. A to už je pořádný balík peněz!

  • Pixlované sako Camouflage bez límce – 117 tisíc korun

    Legendární LeBron James (38) se na první zápas NBA vyšňořil tak, jak se sluší a patří…Foto Instagram

    Sama o sobě je mnohem víc než pouhé napodobování barev okolí v kombinaci s nejmenší jednotkou rastrové grafiky. Vzor pixelové kamufláže (takzvané damofláže) je poslední dobou dost trendy, zvláště mezi hip-hopovou komunitou! Toho si je vědom i návrhář Pharell a »model Bron Bron«, který se navlékl do tvídového saka bez límce s tímto líbivým motivem.

  • Zelená taška Speedy Bandouliere 40 – 258 tisíc korun

    Nadčasový model tašky Speedy Bandoulière pochází z doposud nevydané kolekce Pharella Williamse…Foto Instagram

    Pharrell se pro nadčasový a velice zažitý model příruční tašky Speedy Bandoulière inspiroval stylem manhattanské Canal Street, který opepřil živějšími barvami. LeBronova zelená brašna ze superobjemné telecí kůže prozatím nemá oficiální cenovku, neboť je z oné druhé kolekce slavného hudebníka. Její hodnota se však odhaduje přibližně na 258 tisíc korun českých. 

  • Cigaretové smokingové kalhoty – 28 tisíc korun

    Černé smokingové kalhoty LV se hodí téměř ke všemu…Foto Louis Vuitton

    Elegantní černé smokingové kalhoty LV z našeho seznamu vybočují tím, že je nenavrhnul Pharell Williams, ale profesionální návrháři z francouzského módního domu. Jsou vyrobeny z luxusní jemné vlny grain de poudre, jejíž matná struktura výborně vynikla na vytáhlé postavě LeBrona Jamese.

  • Aktovka Bisten 75 – 259 tisíc korun

    Hnědá aktovka LV Bisten 75 posloužila hvězdně NBA jako druhé zavazadlo…Foto Louis Vuitton

    King vyrazil na zápas i s druhým zavazadlem, aby se mohl řádně nachystat na velkolepý večer se vším všudy. Jeho hnědá aktovka Bisten 75 se pyšní tradičním monogramem, koženým lemováním, zapínáním na knoflíky se zlatým zámkem a krémovým kruhový madlem. Jedná se o starší kousek, který rovněž nepochází z kolekce světoznámého muzikanta. Stále však jde o luxusní zboží za 259 tisíc korun.

  • Šněrovací boty ve stylu Ranger Derby – 27 tisíc korun

    Šněrovací boty ve stylu Ranger Derby mají uvolněný a zároveň módní vzhled…Foto Louis Vuitton

    Tento starší model z prémiové telecí kůže se vyznačuje robustní podrážkou s běhounem z ultralehkého mikroplyše, která botám dodává uvolněný a zároveň módní vzhled. Decentní design v lesklé černé barvě doplňují tři ikonické symboly na podrážce, které jsou typické pro značku Louis Vuitton.

  • Sluneční brýle alá Nespoutaný Django – 11 tisíc korun

    Bron Bron má stylové steampunkové brýle nějaký ten pátek.Foto Repro ABC

    L-Train si na svůj nos nasadil kulaté steampunkové obroučky s výraznou příčkou a se stylově zabarvenými kouřovými skly, které už má delší dobu. Tyto brýle se staly předmětem fanouškovské diskuze na sociálních sítích, neboť nápadně připomínají okuláry z mnoha kinematografických počinů. Podobné nosil třeba Jamie Foxx v šíleném a akcí prošpikovaném westernovém trháku Nespoutaný Django (2012) od kultovního režiséra Quentina Tarantina. A Lebronovi parádně sedí jako ušité!

  • Bezdrátová sluchátka Beats – 10 tisíc korun

    Brand Monster Beats má původně na svědomí netradiční spojení! Za vším stojí hip-hopový král Dr. DRE (58) a respektovaný rockový producent Jimmy Iovine (70), který spolupracoval například s Johnem Lennonem či Brucem Springsteenem. Později společnost koupil v roce 2014 slavný Apple za 3 miliardy dolarů.

    Co je ale důležité, LeBron se nedávno stal ústřední postavou v jejich reklamě po boku své rodiny a také fotbalového kanonýra Erling Haaland, kdy si oba z natáčení očividně odnesli i bonus navíc v podobě zbrusu nových sluchátek v hodnotě přibližně 10 tisíc korun. Populární jsou mezi celebritami, ve sportovních kruzích to kupříkladu potvrzuje brazilské MS 2014 v kopané a související třaskavá kauza s Beatsy na uších fotbalistů, kteří výrobek používali navzdory sponzorskému paktu mezi organizací FIFA a konkurenční značkou Sony. 

  • Legendární LeBron James (38) se na první zápas NBA vyšňořil tak, jak se sluší a patří…
    Legendární LeBron James (38) se na první zápas NBA vyšňořil tak, jak se sluší a patří…

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###